İnternet & Teknoloji Sene 2500 yılında olduğumuzu varsayarsak atacağınız ilk tweet ne olurdu?(Mars bizi kıskanıyor 🙃)? Aruzölçüsü Takip Et Xper 4 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ilk tweet benden olsunGezegenden gidip gitmeme kararımı 2503 seçim süreci belirleyecek Sene 2500 yılında olduğumuzu varsayarsak atacağınız ilk tweet ne olurdu?(Mars bizi kıskanıyor 🙃)? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Bugün de yine uçan araçlar çok yoğunda ama marsa giden roketleri başarı ile gönderdik 0 0 Yorumla
Seyyah_Derviş Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Mars kolonisi de hep aynı müteahhler yapıyor.. 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl Artık başka yerde yaşamak istiyorum gezegen çok saçma insanlarla doldu :) olurdu 0 0 Yorumla
OpTeryX Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl İstanbul'dan küçük memeli geniş kalçalı hatunu nerede bulabilirim 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl hala twitter mı var? ıyy iğrenç 🤢🤮 0 1 Yorumla Aruzölçüsü +1 yıl Sosyal medya ve teknoloji giderek yükselen dev haline geliyor 2500 yılında da var olduğunu varsayarsak isim değişmiş olabilir ama kullanım amacı aynı Yorumla
dersera06 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Tweet mi kalir o zmana 0 1 Yorumla Aruzölçüsü +1 yıl Kaldığını varsayarsak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bugün de yine uçan araçlar çok yoğunda ama marsa giden roketleri başarı ile gönderdik
Mars kolonisi de hep aynı müteahhler yapıyor..
Artık başka yerde yaşamak istiyorum gezegen çok saçma insanlarla doldu :) olurdu
İstanbul'dan küçük memeli geniş kalçalı hatunu nerede bulabilirim
hala twitter mı var? ıyy iğrenç 🤢🤮
Sosyal medya ve teknoloji giderek yükselen dev haline geliyor
2500 yılında da var olduğunu varsayarsak isim değişmiş olabilir ama kullanım amacı aynı
Hic yaşlanmamissin derdim
Tweet mi kalir o zmana
Kaldığını varsayarsak
Sakin ol lütfen