İnternet & Teknoloji İphone 7 Plus aranıyor sorunu cözümü? Ercan5252 Takip Et Bilge Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor hattı çıkardım taktım yine olmuyor durduk yere oldu çözümü nedir? Güncellemeler+1 yıl Acill yardım!! Help İphone 7 Plus aranıyor sorunu cözümü? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Domatezlitantuni Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gsm entegresi arıza yapmış olabilir 0 10 Yorumla Ercan5252 +1 yıl durduk yere bozulabilen bir parçamı o? Yorumla Domatezlitantuni +1 yıl 7 plus ta kronik Yorumla Ercan5252 +1 yıl bugün telefoncuda entegre değişimi bile yaptırdım yine olmadı Yorumla Domatezlitantuni +1 yıl Knk sen direk degistirmeseydin onun ölçümleri var avometre ile tamirci kafasına göre değişemez Yorumla Ercan5252 +1 yıl bilmiyom artık başka telefoncuya getiricem Yorumla Domatezlitantuni +1 yıl götür knk yani ben dedim diye yaptırma bunun ölçümleri var ohm değerleri var Yorumla Ercan5252 +1 yıl tamamdr knk Yorumla Ercan5252 +1 yıl Knk ben dün telefoncuya gittim şebeke şeyi arza yapmış dedi ben yaparım dedi akşam gittiğimdede yapamadım entegreyi değiştirdiğim halde flan dedi Yorumla Domatezlitantuni +1 yıl Tamam zaten değişecekti ölçüm yapmayı biliyorsa Yorumla Ercan5252 +1 yıl ölçüm konusunda bir şey demedi servis yok diyor hayla ve hücresel kısmında hata yazıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gsm entegresi arıza yapmış olabilir
durduk yere bozulabilen bir parçamı o?
7 plus ta kronik
bugün telefoncuda entegre değişimi bile yaptırdım yine olmadı
Knk sen direk degistirmeseydin onun ölçümleri var avometre ile tamirci kafasına göre değişemez
bilmiyom artık başka telefoncuya getiricem
götür knk yani ben dedim diye yaptırma bunun ölçümleri var ohm değerleri var
tamamdr knk
Knk ben dün telefoncuya gittim şebeke şeyi arza yapmış dedi ben yaparım dedi akşam gittiğimdede yapamadım entegreyi değiştirdiğim halde flan dedi
Tamam zaten değişecekti ölçüm yapmayı biliyorsa
ölçüm konusunda bir şey demedi servis yok diyor hayla ve hücresel kısmında hata yazıyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!