Güncellemeler
+1 yıl
Yani bi de dedigim gibi sadece kendime atıyordum kapatması gerçekten çok saçma kapandıgı günden beri mail atıyorum yetkililere ama hep olumsuz yanıt gelip duruyor
Güncellemeler
+1 yıl
Of çok saçma gerçekten güya ‘çok tedbirliyiz’ anlayışı var ama o tedbir haksız insanların üstünde uygulanıyor 🙄 1 seneden fazla, 700+ videom gitti asla da ulaşamıyorum of saçmalık
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Vallahi tik tok hayatımda gördüğüm en aptal uygulama yani tüm açıklıklar cinsel içerikli videolar var ve asla banlanmıyor ama en basit sözlü ya da senin gibilerin videoları kaldırılıyor. Yani sistemi bok gibi olan bir uygulama. Attığın videoda geri gelmiyor.
Gerçekten öyle o günden bir hafta sonra bir şarkının isminin bir harfini yanlış yazdım ve affedersin ama neredeyse çırılçıplak kızlar çıktı karşıma ve hesapları kapatılmamış.
Daha niceleri var keşfete bile çıkıyorlar bazen. Gül resmiden ban yiyen var ama bunlar asla yemiyor sinir oluyorum. Nasıl bir ban sistemi var çözemedim taslaktan bile ban yedim paylaşmamış şeyden bile
Valla güya ‘cok tedbirliyiz’ havası yaratacaklar kendilerine ama bu nasıl bir tedbirse sadece masumların üstüne oynanıyor 🙄 2 senedir kullanıyordum o hesabı ve 700+ videom gitti sadece o videolara ulaşabilsem yeter 40 takla attım ama asla vermiyorlar bi de dalga geçer gibi verileri indir butonu koymuşlar 🤦♀️
yok ya boşa çaban ihlal yenen geri alınmıyor. aslında sen paylaştıkça galerine kayıt olurdu oradan da mı sildin
Evet depolama alanım doluyordu cunu
Çok azını kurtarabildim o da dedigin gibi fotoğraflara kaydettiklerim
Ama mesela yabancı bir tiktokerın belki tanıyorsundur autumn monrique diye birininde tiktok, hesabını kapatmış ama o alabilmiş 1 haftada benim gibi 3682383636 defa mail atmış yetkililere açmışlar bende aynısını yapıyorum ama 1 ay olacak hala ses yok bazılarınınki açıyorlar bazılarınınkini açmıyorlar 🤦♀️