İnternet & Teknoloji Hangi uygulama abone olunmayı ve verilen parayı hak eder? _Ugly_ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Hiç birinin hak etmediğini düşünüyorsanız, birine üye olmak zorunda olsanız hangisine olurdunuz? Hangi uygulama abone olunmayı ve verilen parayı hak eder? Cevapla Uygulama Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Bence hiç bir uygulama ya da netfilix 0 0 Yorumla
EbruCakmakk Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben şu an bunların hepsini kullanıyorum ama tek seçeneğim olsa netflix olurdu 1 1 Yorumla Ersin-Ozturk34 +1 yıl Disneyi kapattım, sıkıldım. İçerik olarakta en mantıklısı netflix, her içeriğindd +18 var ama olsun 😅😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Disney+ olabilir illa seçeceksek. Ben Disney ve Netflix ikilisini kullanıyorum, diğerlerinin eksikliğini hissetmedim hiç 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence hiç bir uygulama ya da netfilix
Ben şu an bunların hepsini kullanıyorum ama tek seçeneğim olsa netflix olurdu
Disneyi kapattım, sıkıldım. İçerik olarakta en mantıklısı netflix, her içeriğindd +18 var ama olsun 😅😅
Disney+ olabilir illa seçeceksek. Ben Disney ve Netflix ikilisini kullanıyorum, diğerlerinin eksikliğini hissetmedim hiç
Hiç birine üye değilim
Disney ve blutv var
diğerleri yok:)
Netfilix.
Bence hiç biri