İnternet & Teknoloji Bu erkekler neden sahte hesap açıp kadın gibi davranırlar? beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İçinizde saklı olan gay hallerini böyle mi tatmin ediyorsunuz? Bu erkekler neden sahte hesap açıp kadın gibi davranırlar? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Karaktersizlik işte 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Kesinlikle 👍🏽
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Erkek olarak elde edemedikleri karşı cinsi lez olarak elde etmeye çalışıyorlar herhalde hahsmdçd 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
oylesinebirisi1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Öyle deme işi iyi bilip abaza amcalardan deli para kıranlar var 0 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Tanıdık biri gibi konuştun 🙄 Yorumla
ясмерть Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 86% +1 yıl İmm orasını bilemem ama erkek hesabı açmıştım sıkıldım. Merak etmiştim 0 8 Yorumla beyt_16 +1 yıl Neyi merak ediyorsunuz arkadaş Yorumla ясмерть +1 yıl Unuttum Yorumla beyt_16 +1 yıl Gereksiz hareketler Yorumla ясмерть +1 yıl Sanane ki Yorumla beyt_16 +1 yıl Sahte hesap açıp bizi kandırıyorsunuz akskdkd Yorumla ясмерть +1 yıl Ben kimseyi kandırmadım fksk erkek hesabımda kızların dikkatini çekiyordum ama fjs bak yine yapasım geldi Yorumla beyt_16 +1 yıl Sahte olmayın hiç bir zaman neyseniz o olun öyle dikkat çekmeye çalışın 🙄 fark edince ( az önce fark ettim hesabını kapatmak zorunda kaldı ) çok pis dua ediyoruz 🙄 Yorumla ясмерть +1 yıl Bre sen ne diye coştun şimdi fksk gerçi açıklamış oldun da fjsk ne diyim atlamayın hemen. Ben yalan söyleyemem zaten o dersi git başkalarına ver fkdk Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Erkek olmaktan sıkılmışlarsa demek 😁😁 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl 😜😜😜 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Karaktersizlik işte
Kesinlikle 👍🏽
Erkek olarak elde edemedikleri karşı cinsi lez olarak elde etmeye çalışıyorlar herhalde hahsmdçd
🤣🤣🤣
Öyle deme işi iyi bilip abaza amcalardan deli para kıranlar var
Tanıdık biri gibi konuştun 🙄
İmm orasını bilemem ama erkek hesabı açmıştım sıkıldım. Merak etmiştim
Neyi merak ediyorsunuz arkadaş
Unuttum
Gereksiz hareketler
Sanane ki
Sahte hesap açıp bizi kandırıyorsunuz akskdkd
Ben kimseyi kandırmadım fksk erkek hesabımda kızların dikkatini çekiyordum ama fjs bak yine yapasım geldi
Sahte olmayın hiç bir zaman neyseniz o olun öyle dikkat çekmeye çalışın 🙄 fark edince ( az önce fark ettim hesabını kapatmak zorunda kaldı ) çok pis dua ediyoruz 🙄
Bre sen ne diye coştun şimdi fksk gerçi açıklamış oldun da fjsk ne diyim atlamayın hemen. Ben yalan söyleyemem zaten o dersi git başkalarına ver fkdk
Erkek olmaktan sıkılmışlarsa demek 😁😁
😜😜😜
pasifler
Var bi puştluk da 😅