Heveslenmek değil, tabiki kendi takımımı destekliyorum orasi ayri ama objektif olmak gerek dun Galatasaray tokezledi, şans yanında olmadi. Beşiktaş maçı da hiç belli olmaz, dediğim gibi hak eden şampiyon olsun.
Beşiktaş hata kabul etmeyen birtakım, Galatasaray maçta bir düşüş yasarsa veya kötü bir oyun sergilerse Beşiktaş bir atak yapar golünü atar. Bize acimadilar hatta 9 kişi kalıp Fenerbahceyi yenen birtakım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kumar batağına bir düşersen , sonuna kadar kaybetmeden kurtulamazsın gözde. Aman diyeyim yapma bu kötülüğü kendine.
boş ver ya havaya para atmanın anlamı yok onun yeride orada 3 4 liraya eşya piyangoları var onlardan bilet al çekilişe katıl
Futboldan anlamıyorsan zor olur hem kazansana haram haramında hayrı yok bir kazanırsn on kaybedersin
Heveslenmiş olabilirsin fakat her kumarbaz bilir ki kumarda her zaman kasa kazanır. Ne cebine ne de tabiatına zarar vermeye değmez inan bana
Ben hayatta bulaşmam kumara ama yardımcı olabilirim tabiki.
Biliyoruz da sürekli yatıyoruz be kral
Demek ki bilmiyorsun
Boş yapma tek maçtan yatıyoruz işte dün galatasaray alır dedim mesela 3-3 kaldı
Futboldan anlamam ki
😂 deli
😂😂😂
Galatasaray için beraberlik de çok kötü bir sonuç, ama kadrosu gerçekten çok iyi. Hak eden şampiyon olsun.
Galatasaray başkanı fazla heveslenmeyin Beşiktaş’ı da yenip şampiyon olacaz dedi dün akşam
Heveslenmek değil, tabiki kendi takımımı destekliyorum orasi ayri ama objektif olmak gerek dun Galatasaray tokezledi, şans yanında olmadi. Beşiktaş maçı da hiç belli olmaz, dediğim gibi hak eden şampiyon olsun.
Evet
Beşiktaş hata kabul etmeyen birtakım, Galatasaray maçta bir düşüş yasarsa veya kötü bir oyun sergilerse Beşiktaş bir atak yapar golünü atar. Bize acimadilar hatta 9 kişi kalıp Fenerbahceyi yenen birtakım.
Hayırlısı olsun kral bakıcax
Huzur batmış buna , birisi öğretsinde hep pişman olsun öğrendiği için
Fakirsen kumar oynama
Hayatımda kumar oynamadım futboluda sevmem
Öğrenme hayatın kararır
Iddia yalanniser
Sg..