İnternet & Teknoloji Acil para bulmam lazım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Gerçekten acil ama 1 saat bile çok geç. En kötü telefonu satacağım fikri olan var mı? Güncellemeler+1 yıl Acil olmada buraya konu açmazdım akıl beklşyorum Acil para bulmam lazım? Cevapla Telefon Soruları Satış Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
alparslan5 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hesap kartın varsa eksi hesaptan çek 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Eksi hesap vermedi banka Yorumla alparslan5 +1 yıl Ailen yok mu ne için lazim para Yorumla Soran +1 yıl Sağlık sorunu. Ailemden borç aldım onu bile geri istiyorlar (maaşımda veririm diye almıştım annem 1 haftada aradı) Yorumla alparslan5 +1 yıl Anladım. ne. diyim bilemedim kullandığın değerli taki varsa onu sat telefon ihtiyaç sonucta Yorumla
MAY-bee Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ne bu acele krizin mi tuttu ne oldu 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Öyle diyebiliriz Yorumla MAY-bee +1 yıl Ne kovalıyorsun hızlı bacı Yorumla Soran +1 yıl Doktora gideceğim Yorumla MAY-bee +1 yıl Geçmiş olsun kardeş Yorumla Soran +1 yıl Sagol Yorumla
Melehatko Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl kimle kumar oynadın neden lazım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla
CENK_XXL Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 59% +1 yıl Neredesin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İzmir Yorumla CENK_XXL +1 yıl Uzak Yorumla
Dr_Bypass Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Ne için ki, nerde yaşıyosun bi de? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 500 İzmir Yorumla
Sarseso Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Kac tl? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 500 Yorumla Sarseso +1 yıl Hangi ildesin Yorumla
helptome Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Kaç tl 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 500 Yorumla helptome +1 yıl Çok da deiomis Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hesap kartın varsa eksi hesaptan çek
Eksi hesap vermedi banka
Ailen yok mu ne için lazim para
Sağlık sorunu. Ailemden borç aldım onu bile geri istiyorlar (maaşımda veririm diye almıştım annem 1 haftada aradı)
Anladım. ne. diyim bilemedim kullandığın değerli taki varsa onu sat telefon ihtiyaç sonucta
Ne bu acele krizin mi tuttu ne oldu
Öyle diyebiliriz
Ne kovalıyorsun hızlı bacı
Doktora gideceğim
Geçmiş olsun kardeş
Sagol
Telefonu satmak mantıklı
Ek para al banka hesabından
kimle kumar oynadın neden lazım
Ne alaka
Neredesin
İzmir