İnternet & Teknoloji Bu saatte gizli numaradan arayan bir kişinin derdi nedir sizce? _Katherina Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Acmadim. Gizli numaralari açmam. Hiç sevmediğim bir şey bı gizli saklı şeyler. Öğrenebileceğim bir program vs var mı? Güncellemeler+1 yıl Yine aradii 01.13 Güncellemeler+1 yıl Kapattım gizli numaralara Bu saatte gizli numaradan arayan bir kişinin derdi nedir sizce? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Bence sapık olabilir ya da yanlış aramıştır diyeceğim ama gizli sonuçta bence engelleyin numarayı ya da açmayın gerçi beni kimse aramıyor 0 0 Yorumla
ByGüvenlikGörevlisi Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Fatura dokumanina ulasabilirsen bazen oraya dusuyor. 1 8 Yorumla _Katherina +1 yıl İşte faturalı değil hattim Yorumla ByGüvenlikGörevlisi +1 yıl Benim hattim gizli noya acik. aradilar mi kapat ben docem sana diyip gecistiriyrm 😂 Yorumla ByGüvenlikGörevlisi +1 yıl Farketmez. gene bulabilirsin. ama dusmeyede bilio bilgin olsum Yorumla ByGüvenlikGörevlisi +1 yıl Bi daha ararsa kim oldugunu sor soylemezse ben doncem sana de bide ufak bi tehdit et Yorumla _Katherina +1 yıl Kapattım gizli numaralari. Şimdi kimse bir yerden ulaşmaya çalışır Yorumla ByGüvenlikGörevlisi +1 yıl Ulasmayi denemez Yorumla _Katherina +1 yıl Görcez kendi bilir 😂 arkadaşım dahi olsa silerim direk. Ben korkuyorum bu tarz seylerden Yorumla ByGüvenlikGörevlisi +1 yıl Korkma. Gizli numaradan aradi diyelim biri. diyecegin su. Ya kim oldugunu soyle ya da kapat ben doncem sana ama benim donusum polisle olur de gec Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl telefonum gizli aramalara kapalıkafam rahat :)program bilmiyorum 1 0 Yorumla
Atesyesil1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Hayır hiçbir şekilde polis dışında öğrenemezsin 1 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sıkıntıları vardır, özel aramaya kapat bence. 1 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 821 cevap paylaştı. Gizliden gelen çağrılara kapat telefonunu 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Numarami herkese verme sende csnim 1 5 Yorumla _Katherina +1 yıl Hayır. kimseye vermem Cevap sahibi +1 yıl O zaman arkadalarinsqn biri verdi açıkçası senin numaranı istemeyecek erkek yoktur ya ;) Cevap sahibi +1 yıl Aferim akillica sana takıntılı biri felan yok dimi _Katherina +1 yıl Hayır. Saat 8 gibi aramış bi, görmedim takmadım yani. birde biraz önce ard arda 2 kez aradı. Cevap sahibi +1 yıl Keske açıp sesini çıkarmasaydin bakalim ne diyecekti sana mersk ettim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence sapık olabilir ya da yanlış aramıştır diyeceğim ama gizli sonuçta bence engelleyin numarayı ya da açmayın gerçi beni kimse aramıyor
Fatura dokumanina ulasabilirsen bazen oraya dusuyor.
İşte faturalı değil hattim
Benim hattim gizli noya acik. aradilar mi kapat ben docem sana diyip gecistiriyrm 😂
Farketmez. gene bulabilirsin. ama dusmeyede bilio bilgin olsum
Bi daha ararsa kim oldugunu sor soylemezse ben doncem sana de bide ufak bi tehdit et
Kapattım gizli numaralari. Şimdi kimse bir yerden ulaşmaya çalışır
Ulasmayi denemez
Görcez kendi bilir 😂 arkadaşım dahi olsa silerim direk. Ben korkuyorum bu tarz seylerden
Korkma. Gizli numaradan aradi diyelim biri. diyecegin su. Ya kim oldugunu soyle ya da kapat ben doncem sana ama benim donusum polisle olur de gec
telefonum gizli aramalara kapalı
kafam rahat :)
program bilmiyorum
Hayır hiçbir şekilde polis dışında öğrenemezsin
Sıkıntıları vardır, özel aramaya kapat bence.
Musteri hizmetininara ozele kapat
Gizliden gelen çağrılara kapat telefonunu
Kapat gizli numaralarw
Derdinin sen olduğu kesin.
İşletmek içindir jdbdbrb
Numarami herkese verme sende csnim
Hayır. kimseye vermem
O zaman arkadalarinsqn biri verdi açıkçası senin numaranı istemeyecek erkek yoktur ya ;)
Aferim akillica sana takıntılı biri felan yok dimi
Hayır. Saat 8 gibi aramış bi, görmedim takmadım yani. birde biraz önce ard arda 2 kez aradı.
Keske açıp sesini çıkarmasaydin bakalim ne diyecekti sana mersk ettim
Gizli numaraya kapatabilirsin telefonunu
sapıktır