İlk defa all in one PC almayı düşünüyorum ama kaygılarım var mesela çabuk ısınır mı? Arıza olduğunda ilgilenecek servis bulabilir miyim? Çünkü kurumsal yerlerde kullanıldığı söyleniyor ve oyun oynamak için uygun bir bilgisayar değilmiş siz ne düşünüyorsunuz?
Harici olması lazım, ekran kartı intel ise onboard yani tümleşik demektir. Harici ekran kartlı model bakman uygun olur. Marka dan çok model ve özellikler önemli. Asus dell lenovo bunlar kaliteli markalar.
Hmm yani güncellemeye müsait olması lazım diyorsun şimdi anladım. Bir de bu tarz bilgisayarlar bozulsa tamiri de zor olur kasalı bilgisayar daha iyi gibi
Güncellemeden kastını anlayamadım pek, bilgisayarı yükseltme amaçlı alacaksan kasa alman lazım. Ha ben oraya buraya taşırım orta düzey oyun oynarım dersen laptop bakacaksın.
Güncellemeden kastım ekran kartını değiştirebilme özelliğinin olması yani teknoloji sürekli gelişiyor takılıp sökülebilen parçalar olması lazım sen onboard dedin yani tümleşik oluyor dimi
Ha evet, ama kasa da olsa ekran kartını destekleyecek sistemin altyapısı hazır olmalı. Yani güç kaynağı anakartı. Ama yine de laptopa göre daha mantıklı olur.
En İyi Cevaplar