Güncellemeler
+1 yıl
Kargo hakkında da bilgi alabilirsem iyi olur ☺
Ben Trendyoldan el işi vs. satışı yapmak istiyorum kaydolmak için muhasebeciye kesinlikle ihtiyaç var mı? Tanıdığım muhasebeci yok o yüzden net bilgi de alamıyorum. Bilgisi olanlar mutlaka vardır bu işin süreçlerini, muhasebeciye ne kadar ücret ödendiğini, vergi için neler yapılması gerektiğini, Trendyola kaydolana kadar ortalama ne kadar bir maliyet gerektiğini az çok anlatırsanız çok memnun olurum 🙏🤗
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Trendyol %12 komisyon oliyor ayrıca Trendyol genelde müşterinin yanında satıcının değil. Küçük isletme sahibi biri olarak sana başka bir platformda satış öneririm.
Müşterinin yanında olması da ürünleri zarar ettiriyor hele işin el örgü işleri orada biraz patlak verebilir tek boyut bir şey değil çünkü müşteri begenmezse gönderir. Kargo ücreti odediginle kalırsın. Trendyolda satmak büyük şirket olman laixm ozaman kendi kurallarını koyabiliyorsun bir koton LCW degilseniz başka bir yere yonelmenizi öneririm.
Trendyola takıntılı isen mecbur şirket açman gerekir. Başka yerlerde satış yapsan olmaz mı?
Anlatırdım da biraz uyku bastı
Yarın anlatırsın 😂