Trendyoldan tablet aldım fakat tablet sarjı %30 da iken kapanıyor durduk yere. Ve çok çabuk sarjı bitiyor yani kendi kendine kapanıyor vs. Bu sorunu yaşayan başka müşterilede olmuş tabletten kaynaklanıyor. Şimdi iadede olmaz ya başka yolu yokmu iade olmasının? Servise yollasam düzelir mi batarya değişse vs. ? öğrenciyim zor şarta biriktirip aldım. Vorcum 64 gb tablet?
Güncellemeler
+1 yıl
Vorcum 64 gb tablet 2000 TL aldım keşke samsung 32 gb alsaydım 2200 TL ye. Tavsiyeniz var mı büyüklerim?
At çöpe gitsin ya da batraysını yaptır bi cocuğa ver sevinsin
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Mk oğlu 2000 TL yi yolda mı buldun çöpe at ya da çocuğa ver diyorsun millet asgari ücret için günlüğü 280 TL ye 12 saat çalışan var bu y a v ş a k mütbezelde ver ya da at diyor
Anasini s i k t i g i m sanane araştırıp araştırmadığımdan ben soruda onu mu diyorum iki tane alakasız yorum yapmışsın ya birine ver ya da araştırmadan bahsediyorsun mal oğlan ben iade olur mu olmaz mı diyorum bu mütbezel pusta iki lafı bir araya getiremiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
At çöpe gitsin ya da batraysını yaptır bi cocuğa ver sevinsin
Mk oğlu 2000 TL yi yolda mı buldun çöpe at ya da çocuğa ver diyorsun millet asgari ücret için günlüğü 280 TL ye 12 saat çalışan var bu y a v ş a k mütbezelde ver ya da at diyor
kardeşim buraya yazana kadar almadan önce bi karşılaştırma yap bi bilene sor tek başına mı yaşıyorsun hiçmi tanıdığın yok ahmak adam
Anasini s i k t i g i m sanane araştırıp araştırmadığımdan ben soruda onu mu diyorum iki tane alakasız yorum yapmışsın ya birine ver ya da araştırmadan bahsediyorsun mal oğlan ben iade olur mu olmaz mı diyorum bu mütbezel pusta iki lafı bir araya getiremiyor.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!