İnternet & Teknoloji 4000 tl param var bu fiyata kamerası güzel çeken bi telefon bulabilir miyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bazı yorumlara bakıyorum da gerçekten var da ben mi almıyorum arkadaşlar biraz empati kurarak yorum yaparsanız sevinirim kim istemez en güzel telefonu almayı. 4000 tl param var bu fiyata kamerası güzel çeken bi telefon bulabilir miyim? Cevapla Telefon Soruları Kamera Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mahlasalfa35 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Son dönemdeki fiyatlarına bakamadim amaKamera ve hafıza konusunda diyorsanAyrıca işlemci Oppo marka telefonlara bakabilirsin 3 senedir kullanıyorum çok memnunum 0 0 Yorumla
AydınlıkMYHEART Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bilgisayar sorusunu da sen mi sordun az önce? 4000 tl ye giyinemiyoruz bile sen nasıl kamerası güzel telefon alabileceksin? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hyr bu ilk sorum Yorumla
yesilyarpak Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl Vardır çoknet YouTube de güzel videolar var onlara bakmanı tavsiye ederim 0 0 Yorumla
Fearlessdr Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Xiami ve Oppolara bak. Bir de A101 e gelen uygun tel lae var.. 0 0 Yorumla
Semihwsdf Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl www. teknosa. com/yenilenmis-iphone-7-128-gb-siyah-cep-telefonu-1-yil-garantili-p-790180078 buna bakabilirsin 🙃 0 0 Yorumla
Ertuğ5 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl En azından bi İPhone 7Plus falan tavsiye ederdim ama o fiyata alamazsın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar acaba Yorumla Ertuğ5 +1 yıl 5e falan bulabilirsin sanırım ama sadece kamera için değmez ikinci el yillanmis cihaza Yorumla
KralHanos1 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 60% +1 yıl xıomı mi 6 alabılırsın kamera cok guzel 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,8b cevap paylaştı. O fiyata kamerası olan telefon mu var 0 0 Yorumla
Danteh Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 56% +1 yıl hayır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl En az kaç tl gerekli Yorumla Danteh +1 yıl 11-15 falan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Son dönemdeki fiyatlarına bakamadim ama
Kamera ve hafıza konusunda diyorsan
Ayrıca işlemci
Oppo marka telefonlara bakabilirsin 3 senedir kullanıyorum çok memnunum
Bilgisayar sorusunu da sen mi sordun az önce? 4000 tl ye giyinemiyoruz bile sen nasıl kamerası güzel telefon alabileceksin?
Hyr bu ilk sorum
Vardır çoknet YouTube de güzel videolar var onlara bakmanı tavsiye ederim
Xiami ve Oppolara bak. Bir de A101 e gelen uygun tel lae var..
www. teknosa. com/yenilenmis-iphone-7-128-gb-siyah-cep-telefonu-1-yil-garantili-p-790180078 buna bakabilirsin 🙃
En azından bi İPhone 7Plus falan tavsiye ederdim ama o fiyata alamazsın
Ne kadar acaba
5e falan bulabilirsin sanırım ama sadece kamera için değmez ikinci el yillanmis cihaza
xıomı mi 6 alabılırsın kamera cok guzel
O fiyata kamerası olan telefon mu var
hayır
En az kaç tl gerekli
11-15 falan
Poco c40