İnternet & Teknoloji Huawei telefonum kendi kendine arama yapıyor bunu nasıl durdurabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet arkadaşlar bu aralar sürekli tekrarlıyor bunu insanlara mahçup oluyorum Güncellemeler+1 yıl Huawei mate 20 lite 4 senelik telefon Huawei telefonum kendi kendine arama yapıyor bunu nasıl durdurabilirim? Cevapla Huawei Soruları Telefon Soruları Arama Soruları Beğen Paylaş Takip Et
killertraydıran Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Benim eski telde yapıyordu uçuş modül ideal çözüm 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Uçuş modu derken uçak modunamı almam lazım Yorumla killertraydıran +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl O zaman da beni arayanlar bana ulaşamaz Yorumla killertraydıran +1 yıl Bazen rahatlatıcı oluyor Yorumla
lizaben Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Telefona format at. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Telefoncuya mı göndermem lazım Yorumla lizaben +1 yıl Kendin de yapabilirsin aslında, google'a sorabilirsin. Ama önce fotoğraflarının, rehberinin falan yedeğini al, hepsi silinecek çünkü. Eğer yazılımdan kaynaklanan bir sorun varsa çözülür böylece. Yorumla
Kalbimdesinn1 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kaç senelik 1 3 Yorumla Soran +1 yıl 4 senelik mate 20 lite Yorumla Kalbimdesinn1 +1 yıl Benimkide aynı marka 5 senelikti kendi kendini İnternete kapatmıştı tamirciye götür bi Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benim eski telde yapıyordu uçuş modül ideal çözüm
Uçuş modu derken uçak modunamı almam lazım
Evet
O zaman da beni arayanlar bana ulaşamaz
Bazen rahatlatıcı oluyor
Telefona format at.
Telefoncuya mı göndermem lazım
Kendin de yapabilirsin aslında, google'a sorabilirsin. Ama önce fotoğraflarının, rehberinin falan yedeğini al, hepsi silinecek çünkü. Eğer yazılımdan kaynaklanan bir sorun varsa çözülür böylece.
Kaç senelik
4 senelik mate 20 lite
Benimkide aynı marka 5 senelikti kendi kendini İnternete kapatmıştı tamirciye götür bi
Tamam