Arkadaşlar Instagrama hikaye attığım zaman atıyorum 28 kişi izlediyse 27 kişi olarak gösteriyor o 1 kişi kim bilmiyorum başta Instagram kasmıştır falan dedim ama son 2 haftadır hikaye attıktan yarım saat 1 saat sonra fazladan 1 kişi izlemiş gibi oluyor anlamadım gitti daha önce hiç başıma gelmemişti sizce biri hesabımı gizliden mi stalklıyor? ya da sizde de oldu mu bu durum hiç ?
Ya cano senden güzeli özelini mi bulacam şimdi karşına çıkma zamanım değil yaş daha 23 kilo almam spor yapmam lazım boy da yok acil seni hak edecek duruma geldiğimde karşına geçip ya benimsin aşko ya da kara toprağımsı falan dicem de şimdi değil sen de ortalığı ayağa kaldırdın senin canını yerim ben rahat ol sen seni de seni stalklayanı da bende orası bende canımsın öptüm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aşko ben bakındım nasılsın yürüyebilir miyim diye paniğe gerek yok bendim. Yakın zamanda anlatırım sırrı
Asko iki haftadır ödümü kopardın ayıp yav sen iste hesabı açayım ayaklarına sereyim ne gerek vardı bu kadar uğraşmana şapşik şey seni 🤭
Ya cano senden güzeli özelini mi bulacam şimdi karşına çıkma zamanım değil yaş daha 23 kilo almam spor yapmam lazım boy da yok acil seni hak edecek duruma geldiğimde karşına geçip ya benimsin aşko ya da kara toprağımsı falan dicem de şimdi değil sen de ortalığı ayağa kaldırdın senin canını yerim ben rahat ol sen seni de seni stalklayanı da bende orası bende canımsın öptüm
Evet...
Stalk mı diyon 🥲
Evet