Güncellemeler
+1 yıl
Anlaşıldı bunun bir çözümü yok yeni bir hesap açıp eklemek ama eski hesabımı kapatıp değiştirmem maalesef yapacak bir şey yok 😥
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnstagram da fake hesap açtım birine bakmak için oda beni engelledi buraya kadar sorun yok fakat bir baktım çok önceden açmış olduğum aktif kullandığım gerçek hesabımda da aratınca çıkmıyor onda da engellenmişim.. sebebi büyük ihtimal aynı anda hesap açık olunca oldu sanırım…Sonra tekrar bi fake hesap açtım maille de telefon numaramdan da açınca çıkıyor aratmalar da yani açabileceği hesaplardan engelle yapmamış aslında.. aynı anda açık diye gerçek hesabım da engel yedi diye anlıyorum. bu arada o kişi gerçek hesabımı bilmiyor yani o çok net özellikle girip engelleme gibi durum da yok.. yeni hesap açıp eklerim sorun olmaz ama ben gerçek hesabımdan yapmak istiyorum çünkü çok eski hesabım kapatamam onu bu durumda gerçek hesabımdan nasıl eklerim? Gerçek hesabımda mail değiştirdim telefon değiştirdim yine olmadı.. yardımcı olun lütfen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çünkü sen bir hesabı engellediğinde önüne iki seçenek çıkıyor bir tanesinde diyor ki bu kişinin açacağı diğer hesaplardan da onları engelle yani sana kayıtlı olan tüm hesaplar tarafından engelleniyorsun
İyi ama zaten açık olan gerçek hesabım da engellenmiş, ben tekrar yeni hesaplar açıp ekleyebiliyorum…normal de yeni açtıklarım da görmemem lazım
Sen yeni açtığın hesapları da kendi adına açtığın için kendini öz olarak açtığın için otomatikmen oradan da engellenmiş oluyorsun
Açtığım fake hesapla kendi hesabın zaten aynı kişinin adına olduğu için ikisinden engellemiş olması çok normal
Açtığım fake hesap yine fake olarak alakasız mailden di telefonum zaten tanımlı değildi
CANIM BENİM BAK FARK ETMİYOR O SADECE MAİLLE TELEFONLA ALAKALI DEĞİL 🤦🏼♀️
Hiç bir şey anlamadım dedikleriniz den A hesabım vardı B diye fake alakasız hesap açmıştım hiç bir şekilde gerçek hesabımla bağlantısı olmadan, fake olan B hesabımdan engelledi gerçek olan A hesabım da bir şekilde engel yedi.. ama şu an gerçek bilgilerimle veya yine fake bilgilerim de hesaplar açıp ekleyebiliyorum sorun yok..
Bunun tek matematiği o an aynı telefondaki açık olan hesaplara bir şekilde engel atıldı gibi oluyor.
tamam
Başka gmail hesabından aç
İyi de gerçek hesabım çok eski paylaşımlarım var yeni bir hesap açamam yani 😥
Başka pcden farklı maille aç
Başkasının telefonundan hesabıma girip mail adresimi hatta telefonu da değiştirdim yine görünmedi
senin iş olmaz cınım yapacak bişey yok
Neden böyle bir saçmalık olur hiç bir yolu yok mu bunun
neden saçmalık ki amacı zaten aynı kişi başka şekilde ulaşmasın diye engellemek.
görevini yapıyor bu özellikte bunu atlatabilsen saçmalık olurdu
Atlatıyorum işte teni fake hesaplar açıp ekleyebiliyorum bence bunu yapamam lazım… buradaki saçmalık zaten açık olan gerçek hesabımda engel yemiş olmam
o hesapla fake hesabı aynı mail veya telefondan açmışsın normal
Fake hesabı yine fake olan mailden açmıştım telefon tanımlı değildi..
Engelden kurtulamazsın
😥
Çokmu seviyordun
bilgim yok