İnternet & Teknoloji Sohbet uygulaması önerir misiniz? OxyGenn_ Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba canım sıkıldığınde girip sohbet edebileceğim ve eğlenceli olan uygulama önerir misiniz? Güncellemeler+1 yıl Önerir misiniz? Sohbet uygulaması önerir misiniz? Cevapla Uygulama Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
whatisthatmelody Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl eğer farklı ülkelerden ve kültürlerden arkadaşlar istiyorsan, sana "Speaky"i önerebilirim 1 6 Yorumla OxyGenn_ +1 yıl Yok kendi ülkemizdeki arkadaşlarla konuşmak istiyorum Yorumla whatisthatmelody +1 yıl duymuşsundur belki litmeç var mesela oda güzel bi sohbet uygulaması Yorumla OxyGenn_ +1 yıl Evet duydum ama ergenlerle folu olduğu icin sildim teşekkur ederim yardimin için Yorumla whatisthatmelody +1 yıl rica ederim ama hepsi öyle genellikle zaten, adam akıllı insan yok hiçbirinde. Yorumla OxyGenn_ +1 yıl Evet haklısın amaçlar farkli oluyor genelde Yorumla whatisthatmelody +1 yıl evet öyle çoğu. Yorumla
neoldugubelirsz Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Soulchill 0 17 Yorumla OxyGenn_ +1 yıl İndireyim adin ne ekleyim 😅 Yorumla neoldugubelirsz +1 yıl Ben eski kullanıcıyım😆 Yorumla neoldugubelirsz +1 yıl Ancak uygulama çok iyi tavsiye ederim 🤌 Yorumla OxyGenn_ +1 yıl Anladım sesli sohbet değil mi Yorumla neoldugubelirsz +1 yıl Hem sesli hem chat Yorumla OxyGenn_ +1 yıl Tamam teşekkur ederim indirdim Yorumla neoldugubelirsz +1 yıl Rica ederim Yorumla OxyGenn_ +1 yıl :) iyi geceler Yorumla neoldugubelirsz +1 yıl İyi geceler :) Yorumla OxyGenn_ +1 yıl Şey bu arada kaç yaşındaydın? Yorumla neoldugubelirsz +1 yıl 17-18 gibi bişey Yorumla OxyGenn_ +1 yıl Bende öyle bir şey işte 😅 Yorumla OxyGenn_ +1 yıl Eğer istersen tanisabilirz Yorumla neoldugubelirsz +1 yıl Tabi Yorumla OxyGenn_ +1 yıl Nerden konuşabilirz Yorumla neoldugubelirsz +1 yıl Takip atar mısın burdan mesaj atayım Yorumla OxyGenn_ +1 yıl Tamamdır attım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
eğer farklı ülkelerden ve kültürlerden arkadaşlar istiyorsan, sana "Speaky"i önerebilirim
Yok kendi ülkemizdeki arkadaşlarla konuşmak istiyorum
duymuşsundur belki litmeç var mesela oda güzel bi sohbet uygulaması
Evet duydum ama ergenlerle folu olduğu icin sildim teşekkur ederim yardimin için
rica ederim ama hepsi öyle genellikle zaten, adam akıllı insan yok hiçbirinde.
Evet haklısın amaçlar farkli oluyor genelde
evet öyle çoğu.
Soulchill
İndireyim adin ne ekleyim 😅
Ben eski kullanıcıyım😆
Ancak uygulama çok iyi tavsiye ederim 🤌
Anladım sesli sohbet değil mi
Hem sesli hem chat
Tamam teşekkur ederim indirdim
Rica ederim
:) iyi geceler
İyi geceler :)