WD 2TB taşınabilir disk gelmiş A101'e. Ama markayı ve özelliklerini bilmediğimden ikinci el birkaç tane güvenilir 1TB Samsung taşınabilir disk buldum. PC ve telefonum Samsung. Sizce hangisi iyi hangisini almalıyım?
eğer iyi kullanırsanız ürünü bir şey olmaz ama servis ihtiyacınız doğarsa da zaten aldığınız yerle vs. iletişime geçersiniz veya nerde servis imkanı olduğunu araştırabilirsiniz. ama evet samsung olursa bu konuda daha iyi olur. Hor kullanmayacaksanız önemli olmaz diye düşünüyorum. ayrıca samsungu 2. el alacaksınız.
SAMSUNG PC + SD + ve telefon doldu.. 600gb yakın dosyam var yeni çekim malum videolar baya yer kaplıyor ve silip hafıza açmaktan yoruldum. Hor kullanma nasıl bilmem PC, telefon ve SD'yi orada toplayacağım en fazla üst modeline geçersem ondaki dosyaları taşırım..
2. el fiyat olarak çok makul değilse ve fiyat performans olarak WD den iyi değilse bence WD alınmalı. şimdi hor kullanmak dediğim Taşınabilir diskler HDD olanlarsa bunlar içerisinde hareketli parça bulundurur, farklı parçalardan oluşur o yüzden tozlanma ve düşme ile arıza vermesi çok muhtemeldir. o yüzden hor kullanılmamalı demek istedim :D nazik davranılmalı sjsd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Western Digital iyi bir markadır bu arada düşünmeye gerek yok.
PC ve telefon Samsung olunca ve bilindik bir marka ve tamiri konusunda daha imkan var diye bilemedim sadece.
Yine de onu mu seçmeliyim?
eğer iyi kullanırsanız ürünü bir şey olmaz ama servis ihtiyacınız doğarsa da zaten aldığınız yerle vs. iletişime geçersiniz veya nerde servis imkanı olduğunu araştırabilirsiniz.
ama evet samsung olursa bu konuda daha iyi olur. Hor kullanmayacaksanız önemli olmaz diye düşünüyorum.
ayrıca samsungu 2. el alacaksınız.
Gönlünüzü hangisi rahat ettirecekse onu seçin :D
SAMSUNG PC + SD + ve telefon doldu.. 600gb yakın dosyam var yeni çekim malum videolar baya yer kaplıyor ve silip hafıza açmaktan yoruldum. Hor kullanma nasıl bilmem PC, telefon ve SD'yi orada toplayacağım en fazla üst modeline geçersem ondaki dosyaları taşırım..
2. el fiyat olarak çok makul değilse ve fiyat performans olarak WD den iyi değilse bence WD alınmalı. şimdi hor kullanmak dediğim Taşınabilir diskler HDD olanlarsa bunlar içerisinde hareketli parça bulundurur, farklı parçalardan oluşur o yüzden tozlanma ve düşme ile arıza vermesi çok muhtemeldir.
o yüzden hor kullanılmamalı demek istedim :D nazik davranılmalı sjsd
wd al wd
Neden peki bağlantıları da aynı
portable disklerde tercih ediliyor ondan
Üstteki arkadaş da Samsung demiş
üste ben varım bi kere banane
Kendi hesabından öyle göründüğündendir bro, bilemedim iki konu için de
şaka yapıyorum brocan su geçirmez bi taşınabilir disk bilmiyorum wd kalitelidir ama
Onu alacağım galiba bakalım teşekkürler 🌼🌼💫
rica ederim hayırlı osssun efenim yine bekleriz
Samsung M3 Disk
Farkı nedir peki, ikinci el olacak sonuçta
Bağlantıları da aynı
Mesela dayanıklığı hangisinin iyi su ya da hasar
Samsung Ssd Felandq Kullandım Tanındık Bilindik Marka Kullanmak Herdaim İyidir Aslında Arada Hiç Fark Yok Sadece Model Farkı
Samsung
Şöyle bir durum var Samsung olanı ikinci el olarak alacağım, WD ise sıfır ve 2 TB
Alttaki yanıttaki arkadaş da WD diyor ortada kalıyorum
Samsung’un Sıfırınj Bulursan Sıfırını Al Yoksa Wd Al
Sıfırı T7 var genelde ve o fiyatta uçuyor
Hm
Su geçirmez iyi ve uygun fiyatlı bildiğin bir taşınabilir disk var mı peki
Yok maalesef