Güncellemeler
+1 yıl
Evet bu sitede bu konuda ilgili bilgili kimse sayısı hayli az veya çok sanırım…
Güncellemeler
+1 yıl
Sıvı soğutucuyu işlemcinin stok fanı ile değiştirdim ısınma problemi çözüldü gibi duruyor. Fan candır. Sıvı soğutucu rgb falan heveslenen için oyuncak gibi geliyor gözüme şu an
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok fazla anlamam, dünya gözüyle CPU gördüğüm de söylenemez ama bu tarz elektronik aletlerde bu tür şeyler sağlıklı çalışmasına engel olabilir bence.
Bu ne böyle çok teknolojik duruyor. İşlemci nedir nasıl çalışır hiiiç bilmem
Bi hasar gibi göremedim tak dene bi zararı olmaz
Dostum 100derecede çalışıyor.
İşlemci marka modeli nedir
İntel i7 10700H
İşlemcinin zaten ortalama sıcaklığı 95 derecelerde bide mobil işlemci bu 100 derece gayet normal bence
Termal macun 3. kez sürücem artic mx4 aldım bu sefer kaliteli diye x şeklinde 2mm kalınlığında sürdüm takıcam. Ramler 2x 16gb idi birini çıkarıp denicem belki ramden diye. Sonra takıp diğerini çıkarıp denicem. Güncellerim.
İşlemci ortalama sıcaklığı 95 derece falan değil dostum hiç bilmiyorsun belli ki ben araştırma yapıp bilmesem yanlışa yönlendireceksin beni
Celcius bu değerler. İşlemci en ağır şartlarda 90 maks 95derece görmelidir
Zaten öyle olunca da kendini yavaşlatıp ısınmayı engellemeye çalışır ve performans düşüşü olarak etkisini görürürz
Ve mobil derken laptop değil masaüstü bu. O dediğini bilmiyorum.
Tamam sen doğrusunu biliyorsun bide Google kullanıp bak bakalım o işlemcinin ısı degerlerine
H serisi ve G serisi işlemciler nerede kullanılıyor %90 onada bak
Isı dayanıklılığı o ve intelde 105 diye biliyorum. Amd 100. Bu maksimum hasar görmeden dayanabileceği, kendini kapatma sınırı olan sıcaklık. 100dereceye dayanması bir şey, 100derecede sorunsuz çalışabilir bir şry olmas demek ayrı bir şey. Asılsız konuşup sonra dediğini savunamayıp git bak demekle olmuyor. Yardım isteyende kabahat.