İnternet & Teknoloji 20.000 lira bütçeyle alınabilecek en kaliteli telefon hangisidir? Alpercan006 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hem marka hem model belirtirseniz sevinirim Güncellemeler+1 yıl Yahu kafamda zaten Xiaomi, Samsung, ipohne vardı ama sizden model istiyorum. Ne olmalı sizce? 20.000 lira bütçeyle alınabilecek en kaliteli telefon hangisidir? Cevapla Marka Soruları Telefon Soruları En Kaliteli Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
tomsuzjeri Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 30% +1 yıl Arkadas aldi su elmalilardan ipona mi nedir 20ye 0 0 Yorumla
eegeeee Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Eskiden bu paraya ne telefonlar alınırdı, şimdi.. üzülüyorum.. 0 2 Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Eskiden bu paraya telefon mu alınırdı mq Yorumla eegeeee +1 yıl Evet uzay mekiği alırdın Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı. iPhone 11 sanırım. 0 0 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 434 cevap paylaştı. Xiaomi modellerine bakılabilir 0 0 Yorumla
Sunaaac Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Samsung tlfnlara bak en kullanışlı onlar 0 1 Yorumla Alpercan006 +1 yıl Yahu kafamda zaten Xiaomi, Samsung, ipohne vardı ama sizden model istiyorum. Ne olmalı sizce? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Arkadas aldi su elmalilardan ipona mi nedir 20ye
Eskiden bu paraya ne telefonlar alınırdı, şimdi.. üzülüyorum..
Eskiden bu paraya telefon mu alınırdı mq
Evet uzay mekiği alırdın
iPhone 11 sanırım.
Xiaomi modellerine bakılabilir
Samsung tlfnlara bak en kullanışlı onlar
Yahu kafamda zaten Xiaomi, Samsung, ipohne vardı ama sizden model istiyorum. Ne olmalı sizce?
o paraya tel alınmaz