Microsoft Office Word kullanmam gerekiyor yeni PC aldım ama lisans sözleşmesi istiyor , onay vermek istemiyorum ama Word kullanmak zorundayım ne yapabilirim?
İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı.
O sözleşme, her yazılımda var. Onaylarsanız bir şey olmaz. Ücret almaz yani. İlk kullanımda bedava deneme süresi veriyor. Daha sonra ücret ödemesi için uyarı çıkıyor.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Daha sonra ne yapacağım peki? Ücret ödemesi yapmazsam dosyaları kaybetme ihtimalim var mı? Tez yazmam gerekiyor bir an önce
En son senin gibi benzer konuda yardım isteyen birine yardımcı olmuştum. Aceleci birisi olduğu için bilgisayarını çökertmiş, suçuda bana atıp üzerinede bir güzel küfür etmişti. Tekrar aynı hatayı yapmayı düşünmediğim için detay veremeyeceğim, kusura bakma.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O sözleşme, her yazılımda var. Onaylarsanız bir şey olmaz. Ücret almaz yani. İlk kullanımda bedava deneme süresi veriyor. Daha sonra ücret ödemesi için uyarı çıkıyor.
Daha sonra ne yapacağım peki? Ücret ödemesi yapmazsam dosyaları kaybetme ihtimalim var mı? Tez yazmam gerekiyor bir an önce
Önceden kaydedilen dosyalara bir şey olmaz. Sadece word ü kullanma izin vermez.
Kullandığımiz her programa onay vermiyor muyuz zaten. Kullnim koşullarını ve şartlarını kabul etmiş oluyorsun sadece sana özgü bişey değil.
Ücret istiyor yanlış değilsem yüksek bir miktar yazı için de vermek istemiyorum
Sözleşmede olası bir durum için ücret ibaresi yer alabilir ama şu an ücretsiz
Uygulama ile ücretsiz hale getirebilirsin.
Nasıl yapacağım işte ilk defa kullanıyorum bilgim yok o yüzden
En son senin gibi benzer konuda yardım isteyen birine yardımcı olmuştum. Aceleci birisi olduğu için bilgisayarını çökertmiş, suçuda bana atıp üzerinede bir güzel küfür etmişti. Tekrar aynı hatayı yapmayı düşünmediğim için detay veremeyeceğim, kusura bakma.
Tamam , teşekkürler yorumlarınız için
Rica ederim, anlayışın için ben teşekkür ederim.