İnternet & Teknoloji Trendyoldan link veren var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 İnstagram da trendyoldan link veren var mı? Trendyoldan link veren var mı? Cevapla Trendyol Soruları Tren Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bunu araştırayım. Benim mağazam var ama link kısmını bilmiyorum 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Trendyolda mı var magazan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Linki Instagram fenomenleri veya takipçisi çok olanlar veriyor ve ordan tıklayıp ürün alınca linki verenler belli bi komisyonla para kazanıyor. Ama satıcılar açısından kötü diye duydum pek kazanç olmuyormuş yani komisyonun çogu onlara gittigi için Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hımm böyle bir şey duydum ama detayını bilmiyordum. Bize bir faydası yok yani. Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Veriyorum ama sağlam vergi cezaları kesiyorlar vergisini ödemek gerek 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Kendi şirketin üzerinden kayıt oldun ? Ondan veriyorsun sanırım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tredyol gelirini de musabecime bildiriyorum otomatik kesiliyor vergisi Yorumla Soran 1 yıl Aynen peki işleniyor kazanç güzel mi kaç takipçin var? Ve kendi Instagram hesabın mı yoksa başka bir şey üzerine mi? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ana gelir kaynağım değil onaylı hesap genel olarak aktifliği artırıp belli bir getiri üzerine ulaşınca satıyorum hesapları Yorumla Soran 1 yıl Anladım ama verdigin linkten mesela 50 kişi bir şey aldı diyelim kazancı nasıl oluyor ne kadar oluyor yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O tredyol ile anlaşmana ve ürün katagorisine göre değişiyor Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı. maalesef 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İnşallah verirsin o halde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bunu araştırayım. Benim mağazam var ama link kısmını bilmiyorum
Trendyolda mı var magazan
Evet
Linki Instagram fenomenleri veya takipçisi çok olanlar veriyor ve ordan tıklayıp ürün alınca linki verenler belli bi komisyonla para kazanıyor. Ama satıcılar açısından kötü diye duydum pek kazanç olmuyormuş yani komisyonun çogu onlara gittigi için
Hımm böyle bir şey duydum ama detayını bilmiyordum. Bize bir faydası yok yani.
Veriyorum ama sağlam vergi cezaları kesiyorlar vergisini ödemek gerek
Kendi şirketin üzerinden kayıt oldun ? Ondan veriyorsun sanırım
Tredyol gelirini de musabecime bildiriyorum otomatik kesiliyor vergisi
Aynen peki işleniyor kazanç güzel mi kaç takipçin var? Ve kendi Instagram hesabın mı yoksa başka bir şey üzerine mi?
Ana gelir kaynağım değil onaylı hesap genel olarak aktifliği artırıp belli bir getiri üzerine ulaşınca satıyorum hesapları
Anladım ama verdigin linkten mesela 50 kişi bir şey aldı diyelim kazancı nasıl oluyor ne kadar oluyor yani
O tredyol ile anlaşmana ve ürün katagorisine göre değişiyor
maalesef
İnşallah verirsin o halde