İnternet & Teknoloji Şifremi unuttum yenilemek için kod gelmiyor sms ve gmaile ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Instegram sifremi geri alabine dal bakarım Şifremi unuttum yenilemek için kod gelmiyor sms ve gmaile ne yapmalıyım? Cevapla Şifre Soruları Gmail Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et
Senaderlerbana Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl gelmiyorsa yapacak bir şey yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Keşke olsa alabilene dal bakarım Yorumla Soran +1 yıl Fal Yorumla
Vesaire91 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Çalınmış olmasın 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Yok kendim unuttum Yorumla Vesaire91 +1 yıl Tamam gmail hesabını kontrol et bildirim gelir ya da acaba facebook ile bağlanmış olmayasın Yorumla Soran +1 yıl Hiçbirine gelmiyor Yorumla Vesaire91 +1 yıl Çok önemli bi hesap mıydı bazen zaman aşımından da denemiyor olabilir biraz bekle Yorumla Soran +1 yıl 7 yıldır kullandığım hesap Yorumla Vesaire91 +1 yıl O zaman az bekle bi düşün ama bi sorun olmaz bence Bazen 12 saatte falan deneyin gibi uyarılar gelebilir zaman aşımı derken ondan bahsettum Yorumla Soran +1 yıl Kız bir haftadır bekliyorum Yorumla Vesaire91 +1 yıl Heee senin o iş yaş o zaman biei bisey paylaşımda bulunmuş mu? Bu arada ne hesabı instagram mı Yorumla Soran +1 yıl Acil lazım olmasa eyvallah diyicem Yorumla Vesaire91 +1 yıl O zaman başka bi yerden bak bakalım bi paylaşım vs var mi benim öyle bi hesap gitti Yorumla Soran +1 yıl Sorunda orada sifremi kendim unuttum yenileyemiyorum Yorumla Soran +1 yıl Hesabın adı @diyartut Yorumla Vesaire91 +1 yıl Ben sana hesap çalınmıştır belki gmail tel no ďefismistir diyom kardeşim sen yenileyemiyom diyon 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Calinma ihtimali sıfır diyorum Yorumla Soran +1 yıl Gmail ve numara hayla aynı Yorumla Soran +1 yıl Calsalardi farklı olurdu Yorumla Vesaire91 +1 yıl Anladım kardeşim inşallah önemli bi sorun teşkil etmez senin için Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
gelmiyorsa yapacak bir şey yok
Keşke olsa alabilene dal bakarım
Fal
Çalınmış olmasın
Yok kendim unuttum
Tamam gmail hesabını kontrol et bildirim gelir ya da acaba facebook ile bağlanmış olmayasın
Hiçbirine gelmiyor
Çok önemli bi hesap mıydı bazen zaman aşımından da denemiyor olabilir biraz bekle
7 yıldır kullandığım hesap
O zaman az bekle bi düşün ama bi sorun olmaz bence
Bazen 12 saatte falan deneyin gibi uyarılar gelebilir zaman aşımı derken ondan bahsettum
Kız bir haftadır bekliyorum
Heee senin o iş yaş o zaman biei bisey paylaşımda bulunmuş mu? Bu arada ne hesabı instagram mı
Acil lazım olmasa eyvallah diyicem
O zaman başka bi yerden bak bakalım bi paylaşım vs var mi benim öyle bi hesap gitti
Sorunda orada sifremi kendim unuttum yenileyemiyorum
Hesabın adı @diyartut
Ben sana hesap çalınmıştır belki gmail tel no ďefismistir diyom kardeşim sen yenileyemiyom diyon 🤣🤣
Calinma ihtimali sıfır diyorum
Gmail ve numara hayla aynı
Calsalardi farklı olurdu
Anladım kardeşim inşallah önemli bi sorun teşkil etmez senin için
Hangisi
gelir bekle