Arkadaşlar , instagramdan bir kişiyle tanıştım beni ekledi sürekli resimlerimi beğendi, hikayeleri beğendi vs. bende adım attım tanışmak için neyse 3 haftadır her şey iyiydi. İşte her sabah günaydın, nasılsın, canım vs. gibi yaklaşımlar bildiğiniz romantik davranışlar. Ben daha çok tanıma odaklı yaklaştım. Geçen gün aramızda bir konuşma oldu filmler hakkında o da fikirlerini vs. söyledi samimiydi. Fotoğraf attı. Aramızda bir tartışma, küskünlük vs. de yoktu. Mesajı attıktan 1 saat sonra hesabını tamamen kapatmış. Engellemedi tamamen kapattı. Bilmiyorum aklıma kötü şeyler geldi, yani sevgilisi vardı , barıştı hesabı kapattı falan diye düşündüm. Çünkü bir insan niye aniden baskın yemiş gibi hesabı kapatsın ki.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kesin sevgili durumları ortaya çıktı bi anda gitmesi
yani şöyle de bir şey var bir insan sevgilisiyle barışırsa beni engeller hesabı niye kapatıyor.
Direk gitmek istiyor ulaşmasın diye tamamen yok olmuş seninki
1 saat önce gayet samimi vs sonra foto at. sonra ghosting ol ortadan kaybol herkesi genellemiyorum ama bu erkeklerin çoğu 5 yaşındaki zekaya sahip.
Haklısın ama böyle yapması çok kötü adam gibi söyle bari
Orada şey diyebilir. Ya ben konuşmak istemiyorum vs.
ben kimseyi zorlamıyorum sonuçta. Şey olur ya biri sanki seni bastı sen de hemen izleri yokettin
Bende öyle düşünüyorum
Bir kişi hesabımı kapatırken de ya ben kapatacağım hesabı der. Bu kişi açıklamadan kaçtı belki de ayrıldığı sevgilisiyle barıştı ne diyecek bana bir anda sonuçta fakat bana da çok sıcak davranıyordu işkillenmedim yani hep ilgiliydi foto vs atıyor. 1 saat içinde mi barıştı.
Demekki hep konuşuyordu onunla seninle konuşurken bile
İnşallah o hesabı geri açar da iki çift laf ederim. Bir ayrılsınlar açar hesabı geri o
kardeşim oğlu
o... pu oğlu
Sanmam daha dönmez ama bellide olmaz tabii
Küfürü hakediyor
Belli olmaz barıştıysa ayrıladabilir. Zaten aptal aptal romeo hallerinden belliydi. Başkasının artıkalrı bana denk geliyor.
Boşu boşuna zaman geçirmek ve umutlandırmış seni
aslında bende umutlanmamak için hep mesafeli yaklaştım onun gibi davranamdım ama ilgisi hoşuma gitti umutlandım yne.
Neyse artık geri dönerse iyi bi küfür edersin
Sen çok masum iyi niteli bir kıza benziyorsun. Ben doğru kişiyi bulduğuma inanıyorum. Allah herkesin karşısına kendi gibi birini çıkarsın falan.
diyor bana bir de.
Tam erkeğin o.. pusuymuş
şimdi başka bir şey olsa bana ulaşırdı ortadan neden kayboldu köyü şeyler oldu.
Kötü şeyler ne gibi
yani şuanda sizinle de bu konuyu konuşuyorzu değil mi? Aynen böyle bir durumdayken aniden hesabı kapattı yani birine yakalanmış gibi. . Zaten bu şekilde davranarak benimle bir şeyler yaşama olasılığını sıfıra indirdi. Eğer açarsa da çok mantıklı bir gerekçesi olması gerekir. Bir de şöyle bir durum var başka bir kızla konuşuyorsa, beni engeller hesabı kapatmaz kökten bir anda. Bir şeyler ortaya çıkmış gibi ifşa olmuş gibi toz oldu.
Ya da birden fazla muhabbeti oldu kızlar farketti. Bu da kapattı hesabı. Eski sevgilisi olduğunu düşünsek. Çocuk 4 yıl diyarbakırdaymış geçen sene benim yaşadığım yere atandı. Burada ne arkdaşı ne eşi dostu var bundan yakınıyordu sürekli. Yalnızlık çekiyorum vs Sevgilisi olsa bile uzaktadır. Memlekette vs. belki.
Çok senaryo var belki de biriyle de daha konuşuyordu benden başka o kızı ikna etti. Ben geri duran biriydim ona karşı , tanıma odaklıydım. Ama bu bile olsa beni engeller hesabı kapatmaz. Çünkü o hesaptan konuşuyor.
Bence yakalandı bu direk hesapı kaptmak zorunda kaldı
öyle diye düşünüyorum bende. Açıklama yapamayacağını düşündü. Bir insanın ilgisi azalsa yazmaz umrunda olmaz sessizleşir ama senle sohbet ederken şak diye hesabı kapatmaz. Yakalandı bence de biri bir haltları farketti.
Kesinlikle öyle artık takma kafana sende
Ghosting olmuş evli ya da sevgilisi var.
Evet ghosting bir de herhalde açıklamaktan korktu. Evli olduğunu zannetmem yalnız yaşıyor burada evini vs attı da bekar evi. Benim yaşadığım şehire geçen sene atanmış uzman asker olarak arkdaşım vs yok burada diye söyledi bana bu sevgilisi uzaktan vs mi beilemedim
Evli de olabilir bunu bilmen çok zor ama tamamen yok olmasından belli hayatında birisine yakalanmamak için silmiş hesabı demek ki.
evet neden bir anda hesap kapatıldı vs. bende anlamadım aklıma direkt yakalanma riskini önlemek için böyle davrandığı geldi.
başka adına açılmış ayrı hesapta bulamadım
Açıklama yapmadan bunu yapmaları çok zalimce ama bunu yapanlar çok fazla
Fake miydi?
fake değil çocuk bana foto atıyordu yani adı sanı belli. askerlikle ilgili çok soru sordum anlattı. Kendisinden bahsetti
Yakalandı ya da barıştı, duygusal boşlukta olup flört edip gitmiste olabilir
Ben kendisine de söyledim duygusal boşluktasın herhalde o yüzden mi böyle ilgilisin. Evet dedi dedim ki bende fazla yükseliyorsun duyguların geçici gibi geliyor. Bana buluşma isteğini söyledi, yok sana akrşı hissettim vs. ama her şey iyiyken niye gitti muhtemelen biri geri geldi. Bu gidiş yavaş yavaş değil yani 1 saat önce oldukça samimi kalpler vs öpücükler cart curt. Sonra 1 saat sonra tabanları yağladı. Buna da anlam veremedim
Maalesef günümüz erkekleri böyle yedekte tuttuğu kişiler oluyor ve sonra ghosting yapıyorlar, fazla takılma derim seni düşünse saygısızca gitmezdi o yüzden söyledikleriyle de tutarsız olduğunu göstermiş.
umarm yine bulur beni. Şeytan diyor git çalıştığı yeri bulda bunun karşısına çık yüzüne tükür bir de devletin askeri oalcak oo.. pu oğlu
Askerse gayet normal onlar çok fazla gevşek oluyorlar.
Askeri kimligini kullanıp böyle davrananlar o kadar fazla ki. Geri döner boşlukta olursa kesin
Ben aslında çok dengeli davrandım kendimi kaptırmadım. Ama yine de sinirlendim , kızdım bir de utanmıyorsunuz hem sevgilin var hem flört etmeye çalışıyorsunuz. NaSıl bir ahlak düzeni. Allaha dua ettim hayırsızsa bir şekilde olmasın hayırlısını nasip et diye. Bu kadar çabuk önüme düşecek bir durum görmedim. Birde geçmişte yaşadığım olayı anlattım. Zamanında aldatılmıştım görüştüğüm çocuk eski sevgilisine dönüp evlenmişti. Buna da bahsettim ona. Çok üzüldüğünü, kötü olmuş senin için sosyal medyaya güvenmemekte haklısın insanlar kötü yürekli vs. dedi bana bir de. Siz neyin kafasındasınız. Bir de masum , iyi niyetlisin diyor bana. Allah benim akrşıma benim gibi birini çıkardı diye düşünüyorum vs. Yahu siz ne pislik adamalrsınız
Umarım bana ulaşırr. Ulaşırsa sana yazacağım buraya
Yüz yüze görüşmediğin kişilerle mesafeni daha fazla koru inanma bundan sonra. Kendini de üzme iyi insanlara denk gelemiyoruz bazen sadece
Yengeye yalanlanmış ondan