İnternet & Teknoloji Keşke Instagram'a takip ettiklerimi gizle özelliği gelse. Güzel olmaz mı? Sasasasengshi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl herkes beni sapık sanmasın ahaha isteme nedenim ailem akrabalarım yüzünden... takip ettiklerime baktıklarına eminim rahatsız oluyorum. Keşke Instagram'a takip ettiklerimi gizle özelliği gelse. Güzel olmaz mı? Cevapla Instagram Soruları Güzellik Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gizemmmmmli Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 341 cevap paylaştı. Tiktoktan bir farkı kalmaz o zaman yavaş yavaş ona benzemeye başladı 0 1 Yorumla Sasasasengshi +1 yıl bence tiktok gibi olmalı en gerekli özellik bu Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Olabilir tabi kimi takip edip etmediğine bu kadar çok takılmayın bence 0 0 Yorumla
Mickywomen Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl İnstagramda öyle olsa herkes birbirine daha çok yalan söyler 😂 0 0 Yorumla
Master_Trader Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Zaten pek aktif değilim kapatırdım hesabımı tamamen 0 0 Yorumla
İnşirah123 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Az haltlar yiyorsunuz ya daha çok yersiniz 😄 0 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 527 cevap paylaştı. Ay yok ortalık sahtekar dolu 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 450 cevap paylaştı. Demi, ne güzel olur, keşke gelse böyle bir özellik 0 0 Yorumla
Aslannn00 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Neden 0 4 Yorumla Sasasasengshi +1 yıl çünkü akrabalarım annem falan yüzünden her istediğimi takip edemiyorum. Yorumla Mickywomen +1 yıl E akrabalarını anneni engelle😂 Yorumla Sasasasengshi +1 yıl @Mickywomen annemi nasıl engelliyim lan aoclwlcşdşfş yaşlı değil annem böyle şeyleri fark ediyo Yorumla Mickywomen +1 yıl İnstagram kullanmıyorum artık baydı de ikna olsun gizliden engelle devam et😄 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çok güzel olur 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sırf akrabalarimin cingozlugu yüzünden Instagrami kapattım engelledikçe çıkıyolar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Tiktoktan bir farkı kalmaz o zaman yavaş yavaş ona benzemeye başladı
bence tiktok gibi olmalı en gerekli özellik bu
Olabilir tabi kimi takip edip etmediğine bu kadar çok takılmayın bence
İnstagramda öyle olsa herkes birbirine daha çok yalan söyler 😂
sende özel sohbetler kişiler için ikinci bi hesap aç benim gibi
Zaten pek aktif değilim kapatırdım hesabımı tamamen
Olmaz aldatanlara gun doğar
Neden böyle bişeye ihtiyacım olsun?
Az haltlar yiyorsunuz ya daha çok yersiniz 😄
Ay yok ortalık sahtekar dolu
yok benim için sıkıntı değio
Hayır gizleyecek bir şeyim yok
Pek de önemli değil benim için
Demi, ne güzel olur, keşke gelse böyle bir özellik
Kullanmadığım için farketmez.
Evet. Ben de isterim bunu
Instagram kullanmıyorum
sevgılın var mı ondamı?
Feyk hesap aç oradan takip et
Kullanmıyorum bana fark etmez
Ayrılık sebebi net 😂
Neden
çünkü akrabalarım annem falan yüzünden her istediğimi takip edemiyorum.
E akrabalarını anneni engelle😂
@Mickywomen annemi nasıl engelliyim lan aoclwlcşdşfş yaşlı değil annem böyle şeyleri fark ediyo
İnstagram kullanmıyorum artık baydı de ikna olsun gizliden engelle devam et😄
Bence gereksiz olur
Kimi takip edeceksin ki sjsjsjsjsjhjwks
Yakında o da olur
Neden ki
Kullanmıyorum
Olmaz 😂
Olabilir
Kesinlikle
Çok güzel olur
Sırf akrabalarimin cingozlugu yüzünden Instagrami kapattım engelledikçe çıkıyolar
Olur guzel
Fake hesap aç
Baya sarardı
Güzel olur bencede
Keşke gelse