Soğanı ilk kim buldu?
Soğan yerli ve milli teknoloji mi?
Soğanı ilk kim buldu?
Soğan yerli ve milli teknoloji mi?
Soğan yerli ve millidir.
Ama Şu an yerli ve milli olmayanlarin elinde secim propagandasi olarak kullaniliyor.
Bu fais fiyatlarin serbest piyasanin suyu cikti artik. RTE serbest piyasaya el atmali bence.
Soğan önümüzdeki hafta 15 TL 3 hafta sonra 5 TL. Yeni mahsul şu an pazara sunulmak üzere hazırlanıyor.
Evet o kesin zaten de. Yine de kıs ayı da olsa ilkbahar da olsa bu kadar pahali olmamasi lazim bence.
Daha önce yazmıştım. Uzun yıllardır soğan ve patates konusunda 8-9 şirketten oluşan bir kartel var. Muhalif bir siyasi parti ile dirsek temasındalar. Her fırsatta kasıtlı olarak stokçuluk yapıyorlar. Hedefleri bir taşla iki kuş vurmak. Bunun için yasadışı fonlama yapıldığı şüphesi var. Nereden biliyorum? Bir yakınım, İstanbul'daki birçok otel restauranta v. s. toptan soğan patates tedariki işi yapıyor ve bu konuda mağduriyetlerini yıllardır dile getiriyor.
Evet. Bunlari ifsa etmek lazim aslinda.
Cevap
6Cevap
hayır değildir
Hayır tam olarak yerli değil gübre ve zehir dışarı dan geliyor böyle bir durumda ne kadar yerli malı tartışılır
Yakında onu da ithal etmek zorunda kalmayalım da...
Kimin bulduğunu bilmiyorum ancak en eski tarım toplumları olabilir bunlardan da iki tane mevcut birisi eski mısır medeniyeti diğeri ise eski çin medeniyeti.
Soğan cücügü kadar beyni olmayanlar bulmuş belli ki.
İlk soğan Samsun’da yetişti😂
Off acıdım seni şimdi üzüldüm haline genç genç takıl madem sen zalimsin diye bende öylemi olacağım. Ne kadar merhametliyim
Heykelgillerden. Tabi ki yerli milli teknoloji
Neyy
Soğan diyorum soğan soğan teknolojisini odtü'lüler mi buldu
😄😄😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?