Dert etme değil de merak, bazı kızlara bakıyorum yağmur gibi yağıyor takipçi sürekli takipçi sayıları 10, 20 artıyor benim ayda anca 1 ya da 2 kişi ekliyor 😣neden ya daha çirkin kızların bile böyle değil

Dert etme değil de merak, bazı kızlara bakıyorum yağmur gibi yağıyor takipçi sürekli takipçi sayıları 10, 20 artıyor benim ayda anca 1 ya da 2 kişi ekliyor 😣neden ya daha çirkin kızların bile böyle değil

Bu resimdeki sizseniz. Allah güzel yaratmış ortalamanın oldukça üstündesiniz. Ancak mesele burada sosyal ağda takip istek meselesi olmamalı. Bunu şu şekilde ifade edersem daha iyi anlaşılır sanırım. Mesela bir tanıdığım var ve instası sadece arkadaşlarına açık. Sürekli istek geliyor ki sizden daha güzelde değil. Ancak dışarıda sanayi ortamında bile çok açık kıyafetler giyiyor. Dolayısıyla tanıyan ekliyor. Birazda rahat biri yani geniş işte siz anlayın. Dolayısıyla bu kişinin çok fazla istek alması gayet normal. Bu Zengin erkekler içinde geçerli. Bence bunlara takılmayın. Önemli olan çok kişiden istek almak değil. Bir ve uygun kişiden istek alıp hayata devam etmek :)
Genelde erkekler korkarlar. Güzel ve alımlı bir çok kadın da bu nedenle yakınıyor aslına bakarsanız. Kadınlar istiyor, erkekler korkuyor. "Bu bana bakar mı" algısı oldukça yüksek olduğundan yaklaşamıyorlar
Göz önünde değilsindir. Paylaşımlara yorum filan yaparsan denk gelip mesaj yağmuruna tutarlar. Mesela bu soruyu gizli sormasan aradığın ilgiyi bulmuştun şimdi 😂
Sosyal medya rüzgarına bu kadar kapılmayın.. Reel hayatta zaten yeterince çıkmaza alıyorlar kadınları. Onlarla birde o hesaplarda uğraşmayı neden ister ki insan. oralarda yüzlerce takipçin olsa ne yazar sonra..
Cevap
50Cevap
bana da günde 5-10 takip isteği geliyor ama etkileşimden böyle şeyler aktif ol birkaç kişiyi takip et ama çok değil 10'a kadarçok olunca da takip etmiyorlar bir de güzel bir profil koy
İnstani ver herkes ekler burada ama gzl hatunsun denk gelmion ya da keşfette cikmion o yüzden 2 reels patlatsan kesfete düşersin
Güzelsin fakat ilgi çekmek için instagramda bile takip atan yok bilmem ne diye yakınıyorsun çok aktif misin sosyal medyada
Farzedelim ki 10 bin takipcin oldu.. sonunda ne olacak.
konu sayi ise bot yap 10_000 olsun, sonra ne olacak?
Fazla yorum yapmiyosundur sayfalarw yoksa dayilar ekler hatta cildirir dm kutunu boyarlar
Yok kanki onunla alakası yok yani fotoyu görsek ne görmesek de
Gözler iri ya korkutucu görüünüyon bir de amber galiba 😀
O eskidendi bir kız güzel diye takip etmeler iyi içerik sağlıyorsan gelirler
Eğer instanı vermek istersen 1 takipçin olurum seve seve :D
Çirkin değilsin de popüler olmadan pek gelmez istek
oha yunan heykeli gibim hatunsun. takıpcin olunur valla
Knk tipsizlikle güzellikle ne alakası var bunun Türk erkekleri abaza fake hesap aç foto koyma yine illa yazan olur sırf ismin kız diye kskeoeldle. Ona rağmen sana yazılmıyorsa istek atılmıyorsa bilemiyorum :(
İnternet bedava değil herkes kullanmıyor kullananlar da doymuştur zaten eklemeye.
Neden yağmur gibi takipçi gelmesini istiyorsun ki. Ucuz şeyin alicisi çok olur. Düzgün karakterli erkekler az takipcili kızlara bakarlar. Fikrini değiştirmelisin.
Hesabın gizlidir, dilediğini kabul ediyorsundur o yüzdendir bence.
Birileri sana istek atarak kendini bu şekilde motive etmen doğru bir şey değil. Hayatında gerçekten seni davranışınla, duruşunla beğenecek insanlar takip etsin yeterli.
Çok güzel kızsın ya pısıırklar cesaretsizler şenlik bir durum yok güvensizler böyle böyle güzel kızları yalnızlastırdılar
Bnmki de 316 da kaldı 😅😅🤷🏻♀️
Dert ettiğin şeye bak
Bence gayet tatlı, sempatik birisin ben takip atardım dmdmddm
korkutucu bir resim..
Neden
Benimkileri sana yönlendireyim :)))
Güzelsin senin için 10 kurşun yiyecekler var
Kaliteli kızların takipcileri az olur.
Yaz buraya birsürü takipçi gelir 😂
bilmeden atilmaz mi istek
Güzelliğin yalnızlığını yaşıyorsun maalesef.
Eh işte idare edersin
Cok guzelsin alakasi yok
Aktif olursan gelir neden gelmesin
Takipçi boş iş çok kişi takip etse ne olacak?
instagram olsaydı takip ederdim😀
Güzelsiniz gelir elbet
Gelmesin boş ver istek gelse ne olacak
Aktif kullanmadığım için olabilir
Fake değilsen güzelsin. Gelir elbet
Ver Instagram edelim takip ayıpsın
Güzelsin
Güzelsin
başka şeyler beklentileri vardır
Takibi napacaksın ego kasmak için mi
Çirkinsin
Sosyal değilsindir