İnternet & Teknoloji İkisi arasında kaldım: iPhone 14 mü yoksa Galaxy S23 mü? baris037 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bütçeyi hazırladım önümüzdeki hafta bu iki modelden birini alacağım her iki telefonu da kullanabiliyorum sizce İPhone 14 serisi mi yoksa Galaxy S23 serisi mi almalıyım İkisi arasında kaldım: iPhone 14 mü yoksa Galaxy S23 mü? Cevapla iPhone Soruları Telefon Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. İphone 14 tabi ki de 0 0 Yorumla
Aristotales21 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Senin telefon dan beklentine göre değişir bu durum ama iPhone kullanış açısından daha rahat 0 3 Yorumla baris037 +1 yıl Önceliğim kalite olduğu için iPhone daha cazip geliyor Yorumla Aristotales21 +1 yıl Kaliteye önem veriyorsan tabiki iPhone alman daha mantıklı Yorumla baris037 +1 yıl Evet bende öyle düşünüyorum Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı. iPhone 14 varken, nasıl ikisinin arasında kaldığını daha çok merak ettim doğrusu. 0 1 Yorumla baris037 +1 yıl Ben iOSuda androidide kullanabiliyorum farketmiyor yani bana ondan dolayı sordum dostum Yorumla
Pesimizm Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bence 14 daha iyi gibi. Düz Samsung'lara pek güven olmuyor. 0 0 Yorumla
kaan_34_kaan Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Şu an iPhone 13 kullanıyorum. Bence iPhone 14 almalısın. iPhone'nun da ayrı havası var. 0 1 Yorumla baris037 +1 yıl Evet aslında iPhone banada daha cazip geliyor 😊 Yorumla
Jakobenman Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. 14 pro ve s23 ultra demek istedin herhalde 0 1 Yorumla baris037 +1 yıl Evet 14 pro Yorumla
QueenOfSea Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Samsung samsung🙋♀️ 1 3 Yorumla baris037 +1 yıl Teşekkürler yorum için🙏 Yorumla QueenOfSea +1 yıl Buda şey gibi oldu.. onu almam ama sanada ayıp olmasın🤣🤣🤣 Yorumla baris037 +1 yıl Ya olur mu hiç öyle şey fikirler benim için önemli bu yüzden yazdım zaten 😊 Yorumla
sfdghjjkk Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Bence hiç birini alma bariscim masraf 😄 0 5 Yorumla baris037 +1 yıl Aldım bile Yorumla sfdghjjkk +1 yıl Aaa çeyiz paramizimi yedin 😄 Yorumla baris037 +1 yıl Birazcık gitti maalesef ama telafi ederiz 😂 Yorumla sfdghjjkk +1 yıl Canin sağ olsun 😄 Yorumla baris037 +1 yıl 😉 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. 14 pro 0 0 Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Samsung s23 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İphone 14 tabi ki de
Senin telefon dan beklentine göre değişir bu durum ama iPhone kullanış açısından daha rahat
Önceliğim kalite olduğu için iPhone daha cazip geliyor
Kaliteye önem veriyorsan tabiki iPhone alman daha mantıklı
Evet bende öyle düşünüyorum
iPhone 14 varken, nasıl ikisinin arasında kaldığını daha çok merak ettim doğrusu.
Ben iOSuda androidide kullanabiliyorum farketmiyor yani bana ondan dolayı sordum dostum
Bence 14 daha iyi gibi. Düz Samsung'lara pek güven olmuyor.
Şu an iPhone 13 kullanıyorum. Bence iPhone 14 almalısın. iPhone'nun da ayrı havası var.
Evet aslında iPhone banada daha cazip geliyor 😊
14 pro ve s23 ultra demek istedin herhalde
Evet 14 pro
Samsung samsung🙋♀️
Teşekkürler yorum için🙏
Buda şey gibi oldu.. onu almam ama sanada ayıp olmasın🤣🤣🤣
Ya olur mu hiç öyle şey fikirler benim için önemli bu yüzden yazdım zaten 😊
Bence hiç birini alma bariscim masraf 😄
Aldım bile
Aaa çeyiz paramizimi yedin 😄
Birazcık gitti maalesef ama telafi ederiz 😂
Canin sağ olsun 😄