Ben acer nitro 5 kullanıyorum. Gaming Laptob arayanlar için bire bir diyebilirim. 🙂
Monster
Acer
Lenovo
Casper
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben acer nitro 5 kullanıyorum. Gaming Laptob arayanlar için bire bir diyebilirim. 🙂
Masa üstü oyun bilgisayarı arıyorum bi arkadaşın tavsiyesiyle parçaları kendin topla demişti ama bu konuda bir bilgim fikrim yok son çıkan oyunları bile en iyi kalitede görüntüde oynayabilecek bir bilgisayar ve diğer ürünler için ne tavsiye edersin?
Ben de bir ara kendim toplamıştim ve 1sene boyunca laptob aradım almak için o yüzden bu konulara hakimim tam da adamına sordun. 🙂
Laptob aramıyorum ama masa üstü büyük ekran düşünüyorum
Tamam masaustu de toplamıştım zamanında
Sana güzel bir sistem ayarlarız. Bana bütceni ve ne amaçla kullanacağını söyle
şu an bütçe benim için 2. planda bir kez alıcam sonuçta aldım mı en iyisini almak isterim açıkcası o yüzden sana bırakıyorum amacıda söylediğim gibi görüntü kalite üst düzey olacak şekilde rahat oynayış sağlaması için istiyorum
Amaç oyun demek. Tamam ben araştırmaya başlıyorum
Bekliyorm
Seninle il*tişime gecmem gerek
İstek gönderdim ordan ekleyip yazabilirsin
Bilgisayar alırken markaya bakılmaz. İçeriğine bakılır. İçeriğinde hangi bileşenler kullanılmış onlara bakılır. Bileşenlerin markalarına bakılabilir.
Bilgisayar var içinde RTX4090 ekran kartı kullanır bilgisayar var içinde ekran kartı bile olmaz.
Ramlere
Ana karta
PSU ya
Ekran kartına
SSD ye
Kasa ya
bakacağın çok şey var. Marka bakacağın en son şey. Hatta bu şten anlıyorsan kendi bilgisayarını kendin topla.
Kısmen haklısın. Fakat marka da çok önemli. Mesela MSI çok sağlam yapıyor ve sağlam malzeme kullanıyor eline aldığında anlıyorsun. Ama casper öyle mi? Kötü bir malzemesi var. Bu da bence kalite farkı
Bence de masaüstü bilgisayarları kendi toplamalı alacaklar.
MSI ramlere corsair marka veya kingston marka ram koyarken casper içine markasız bir ram takabilir. En etkili yöntem içlerinde hangi bileşenlerin kullanıldığını bilmektir. Yoksa Casper da isterse en iyi marka bileşenler ile ürün yapabilir. O yüzden marka önemsizdir. MSI oyun bilgisayarlarına yönelik ürün yaparken Casper ofis tipi bilgisayarlar yapar. Fark buradan gelmekte. Birde MSI bilgisayar markası değildir esasen. Ekran kartı ve anakart markasıdır. Bu konudaki üstünlüğü bilgisayar toplama konusunda da avantajlı konuma getiriyor markayı.
Casper da gaming laptoblar yapıyor. Aralarında fark var en alınmayacak gaming laptob casper markasıdır. Tabi markaların yaptığı modele göre değişiyor esasen. Burada vurgulamak istediğim sadece dışında kullanılan malzemeler. Iç donanımı değil. Mesela monster iç donanımı çok iyi dizayn ediyor ama dış gövdesine gelince kısıyorlar.
Kasa tasarımları evet markaya göre değişiyor doğru. Para varsa bence en güzeli kendi kasanı ve kendi bileşenleri alıp o aldığın yerdeki teknik birime toplattırmak.
Evet katılıyorum. 🙂
Hiçbiri HP nin yerini tutmuyor. Özellikle Casper illet bir marka. Elimdeki uyduruk tabletin markası bile ondan iyidir. 0 almıştım yeni model. Mıymıy bir şey
Casper ben de beğenmiyorum ve en son tercihim olur
Bak paran varsa git en adi hp al yine hp al ciddiyim. Msn zamanlarında ilk bilgisayarım o olmuştu. Kurban olurum onun sayesinde ne ödevler yaptım. Maalesef şarj yeri yüzünden bozuldu. Ama 10 yıl 0 problem göstermedi.
Şu an hangi marka kullanıyorsunuz?
Casper kullanıyordum lakin kedilerim bana eşek şakası yaptı 1 bardak suyu döküp. Tablet aldım. TLC. Ocağın 10 unda aldım. 4 ay geçti. Bir problem daha olmadı. Gerçi youtube vs kullanıyorum tek. Onu da zaten derslerim için aldım
İyi bakalım
Cevap
23Cevap
Ben laptop alırken monster tercih ederim
Ömür boyu ücretsiz bakım var tabi
Monster çöp almayın çok çabuk ısınıyor bir kere ve zayıf bir sistemi var
Model modele göre değişiyor ısınmayanlar da var
Tasarım ve oyun bilgisayarı o söylediğiniz imkansız.
@Mickywomen hiçbir şey imkansız değildir. 🙂
Isınan monsterlar da var. Hatta her laptob ısınır benimki de oyun bilgisayarı ama ısınıyor
Sisteminin zayıf olmasınaydı yorumum tabi her bilgisayar ısınır
@Mickywomen her gördüğünüz reklama inanmayın derim
😂 😂😂
Monster tek geçerim gerisi hikaye türkiyedeki ilk monster kullanıcılarından biri olarak yıllardır performans makinesi deyince akla monster gelir
Yani doğrudur güzel marka ve modelleri. Ben aceri daha çok beğeniyorum gamer laptob anlamında ama.
Acer oldum olası hiç beğenmem ilk monsteri 2006 da aldım uzunca bir süre kullandım. sonra lenovo think kullandım ama monsterin yeri herzaman ayrıdır benim için ozamanlar garanti olayı süperdi bi parçası arıza yaptığında telefonla arıyordum parçayı gönderiyorlardı ben takıyordum bozulan parçayı isterseler gönderiyordum
Acer var Asus yok. Monster dillerde pelesenk onu anlamış değilim.
Asusu da koysaydım keşke : (
Fakat acer gaming laptob anlamında çok daha iyi
Monster türkiye pazarına performans bilgisayarı olarak girdi ve girdiği günden beri fiyat performans karşılaştırmasında marka laptoplardan hep üstte olmuştur
monster bence en iyi markadır. bir numaradır.
Neden?
Bugün asusun laptoplarını inceledim gayet başarılılar
Tuf serisi mi?
Zenbook filan yazıyordu pcde ama fiyat kısmındaki tam isimlerine bakmadım.
Zenboom modelleri çok ince ve ofis için tasarlanmış güzel bir modeldir. 🙂
Evet tam benlik. Kocaman bir bilgisayar taşımak istemiyorum ve ihtiyacım yok oyun vs oynamıyorum çok
O zaman bu seri tam size göre. 🙂
Ben daha önce iki tane kullandım İkisi de Asus tu ekran kartı Nvidia idi memnundum
O olmasaydı Muhtemelen Lenovo alırdım Tabii ki ne amaçla kullanılacağı çok önemli oyun mu çizim mi resim mi sadece internet mi falan filan
Evet kullanma amacına göre değişiyor. 🙂
Asus Laptopta Nvidia ekran kartı ile çok Oyun oynuyordum ama soğuma özelliği olduğu için hep buz gibiydi
Yani ne amaçla alındığı ve alınacak laptopun sadece markasına odaklanılmamalı özellikleri çok iyi araştırılmalı
Marka çok önemli diyen kişinin oraya Casper koyup Dell koymaması ne kadar acemi olduğunun göstergesidir...
Hangi tercih edilmeli bilmem ama lenovo tercihim olmaz artık
Aralarında en iyisi Monster diğerleri yalnızca adı var.
Oyun ve performans konusunda geliştirilmiş başarılı makina
Seçenekler bol fiyatları biraz normal olsa?
7 bin liraya aldığım laptob 20 bin lira bugün
Şeçim sonrası fiyatlar uçar
Monster olabilir evet
Monster açık ara önde bence.
Ben lenovo kullanıyorum tavsiye ederim
Asus veya lenovo
lenovo her zaman iyi bir markadır.
Monster güzel marka bence
Toshiba veya hp
Dell kullanıyorum ben
Şu an Acer kullanıyorum
Apple
Tek aplle kullanıcısı 😁
Bence Casper iyi
Ben HP Pavilion kullanıyorum iyi mi?
casper excalibur tercih ettim
kendi bilgisayarım asus
şirkette dell
Sürekli reklamını görüyom ondan dolayı 😂
lenovo
monster
HP...
Casper olabilirdi
Lenovo IBM 🤞
Monster iyidir
Macbook kullanıyorum
Bilgisayarlardan anlamam ama bence monster
Asus iyidir.
Casper
Acer
monster hype konumunda fakat el yakıyor. .
Wkran kartin ne kankitotom
Lenovo - msi - dell
Monster kraldır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?