Normalde Twitter'da edindiğim arkadaşlar arasında hiç rastlamadım ama bu sitedeki insanlar çok tuhaflar, ortada hiçbir şey yokken sebepsizce trip atıp engelliyorlar. Gerçekten bu sitenin insanlarını anlamak çok zor. 🥺️😞

Normalde Twitter'da edindiğim arkadaşlar arasında hiç rastlamadım ama bu sitedeki insanlar çok tuhaflar, ortada hiçbir şey yokken sebepsizce trip atıp engelliyorlar. Gerçekten bu sitenin insanlarını anlamak çok zor. 🥺️😞

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet ediniyorum ama gerçek hayatta görüşemiyorum genelde sosyal medya kalıyor sadece
Arkadaş edinemeden engeli basıyorum şuran buran güzel dedikleri için bay bay oluyor gerçi bu site değil diğer uygulamalarda da geçerli
Abazalardan uzak durun Matmazel Random, erkoların son kalesi olarak abazalara rağmen ayaktayız çok şükür.🫡
Abaza savar olarak görevdeyim 🪚⛏️ senin gibi son kalan erkolari görmek iyi bak 😪
Mendili at dedim, mendil kullanma demedim Matmazel. Sümüğünüzü silin buyrun. 🧻
Teşekkür ederim minik kedy mendil elimden hiç eksik olmaz 🥺
Bir gün miyavlayacam ama o gün bugün değil 🐈🤭
Miyav
Sana mı denk geldi ahah kocammis gibi kiskananimi dersin durduk yere engelleyenimi orta da birsey yokken sevgili gibi davrananimi bilemedim yani😀😀😀
Sanadamı olacaktı
Hayır eskisi gibi değil insanlar çok kapalı bir mesaj atınca sanki aşıkmisim sanıyor çok acayip sjdjjsjdjdj
Kesinlikle, ya kardeşim güzel sözlerine mi aşık olacam ben senin deseydin ya. 😑
Aman neyse takmıyorum zaten sjshsjd
Komutanım kolay iş o burdan bile tanışık ettiğimiz çok insan var
twitterda arkadaş edinip buluştuklarım var ama burdaki insanlar garip bilmiyorum genel olarak
Sosyal medyadan medet ummuyorum
Burası dışında edinmedim hiç
Edinebiliyorum kafa dengi falan olursa
Evet hatta 2 tane var biri erkek biri kız
Edindiklerim var evet.
Nadir.
Güvenmiyorum
Evet
Bir kız seni arıyordu
Arayanın bulabileceği biriyim, bulmak isteyen her türlü bulur.
Cogunlukla evet