Ne üzerine olsa çabuk tutulur?
nasıl büyürüm?
link paylaşıp gelir elde etme istiyorum.
Az da olsa bşyler yapmak istiyorum ama karar veremiyorum. Yardımcı olur musunuz fikirlerinizle
Ne üzerine olsa çabuk tutulur?
nasıl büyürüm?
link paylaşıp gelir elde etme istiyorum.
Az da olsa bşyler yapmak istiyorum ama karar veremiyorum. Yardımcı olur musunuz fikirlerinizle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şöyle ilk etap ihtiyacı/sorunu/arzuyu belirleyin. ardından bu isteğin kimlerde var olduğunu belirleyin bu hitap etmeniz adına önemli. Mesela gençliğe hitabede ey türk gençliği denir değil mi? burada hedef kitle kim hem türk hem de genç olan kişiler. sonrasında onları o arzuya kavuşturacak faaliyetleri yapın. eğer mesela sadece sayfam büyüsün sattış vs yapmayacağım diyor iseniz yine aynı şekilde ilerileyerek bu defa ya komik- ya ilham verici ya da bilgilendirici içerikler paylaşabilirsiniz. Ve aynı saatte ve oldukça hastag kullanarak hedef kitleye yönelik hastaglar olmalı. Diğer dediğiniz link paylaşarak para kazanma işini amazon, trendyol gibi sitelerin satış ortaklığı programları mevcut onlara başvuru yapabilirsiniz
Ne üzerine olacağına örnekler vermem gerekirse. Sağlık-Sosyallik-İş-İlişkiler bunların alt dalları var o alt dallarında size özel bir niş bulabilirsiniz. mesela yüzme- engellilere yönelik yüzme gibi bir alt alan oluşturabilirseniz oldukça tutar
Bu devirde popon başını açmadan ünlü olmak zor
Yaa hayır öyle kötü şeyler değill
Anlıyorumda işte öyleleri kazanıyor bu devirde
satış sayfası aç
Ne üzerine olabilir
yeteneğini sen biliyorsun