Güncellemeler
+1 yıl
Hesap şifresini biliyorum
Birinin face ine aynı kişinin bilgisayarından giriş yaparsam telefonuna bildirim gider mi ya da doğrulama kodu istermi çünkü telefon şifresini bilmiyorum vermiyoda ama bilgisayarı elimin altında ve birşeyler saklıyor bulmam gerekiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
hemen eposta gider, biri sizin hesaba girmeye çalıştı diye
Ama kendi bilgisayarı yani orada da e postası kayıtlı gene de gider mi bildirim
kolay girişli google şifre programı kullanıyorsa bilemez.
Ne olduğunu bilmiyorum
siteye ggiriş yaparken e posta şifre diyor ya, sen e posayı yazmaya başlayınca otomatik giriş belirir
Kayıtlı değil ama herseferinde çıkış yapar pimpiriklidir
kocan mı bu , takip et girerken nası giriyor
Ne sakliyor
Biriyle yazışıyor ama söylediğim zaman inkar ediyor elimde kanıtta olmadığı için yalancı durumuna düşüyorum
Esin mi kim
Evet ama sorumla ne alakası var
Alamassin hesabı cok zor
Neden ama şifresini de biliyorum pc de elimin altında sadece benden şüphelenmemesi lazım
Gece kodu gir tel şifresini biliyor musun
Evet ama korkuyorum hemen uyanır çünkü
E nasıl olucak yol gösteriyorum kızıcak Dion yaş kaç?
30
?
Şüphelenmeye gerek yok stres yaparsın
Bende biliyorum çünkü gece telefonunu alıp kurcalamayı benim amacım telefona el sürmeden halletmek işimi
Zor
Stres yaptım bile çoktan söylemeye utanıyorum ama yazıştığı kişi 60 yaşlarında bir erkek bu beni daha da strese sokuyor
Erkek nasıl yani esin erkekle mi konuşuyor ne alaka
Bilmiyorum eşimin hiç arkadaşı yok umarım sadece dertleşmek için konuşuyodur başka türlüsünü yediremem kendime keşke kendi söylese abez karşılamam durumu ama soruyorum üstü kapalı yol açıyorum ona anlatması için ama saklıyor ve bu beni daha da şüpheye itiyor
Konuş brn böyle rahatsız oluyorum xe
Bu konuda ne zaman ağzımı açsam büyük kavga çıkıyor birbirinize giriyoruz nerden biliyosun diyecek telefonuna baktım desem olay çıkar çünkü ilk seferinde karakolluk oldu sırf telefonuna baktım diye işte bu yüzden korkuyorum
Bisey diyemme