Sosyal medyada herkes ahlaklı vicdanlı dürüst delikanlı yardımsever hayvansever düşünceli ise bu dışardaki ikiyüzlüler insanlıktan nasibini almamış sapıklar kim arkadaş.

Sosyal medyada herkes ahlaklı vicdanlı dürüst delikanlı yardımsever hayvansever düşünceli ise bu dışardaki ikiyüzlüler insanlıktan nasibini almamış sapıklar kim arkadaş.

1. Sosyal medya hesabım yok. (Burayı da insanların bilmesi gerekenleri doğru dürüst öğrensin diye kullanıyorum)
2. Kimseye kendimi ispatlamaya hevesli değilim. Belki çok kötü biriyim, belki de çok iyi biriyim. Bunun reklamını yapacak olsam bu sitede yapmam. Dediğim gibi başka yerde de hesabım yok.
3. Benim dikkat ettiğim belli başlı hassasiyetler var, onlara dikkat eder, gerisine karışmam. Hassasiyetler; kul hakkı, gerçeklik ve olması gerekenin yapılması. Gerisine karışmam dediğim; kim beni nasıl görmüş, bilmiş, tanımış umursamam.
4. İnternet ortamında biraz daha sert, daha agresif ve tıynetsiz olurum. Çünkü embesil insan kitlesine bazen anladığı dilden konuşuyorum.
5. Sevimli, uysal, kibar, naif değilim, hatta duruma ve kişiye göre zorbalığın Everest'ini yaparım. Affetmem.
6. Kadınlara sıfır toleransa sahibim, akıllı olsunlar benle iletişimdeyken, o sevdikleri centilmen erkeklerden değilim. Dilimin ve elimin ayarı yoktur.
7. Kişiliğim konusunda verdiğim sözü tutar, tutarlı davranır ve güvenilir biriyim. Başka bir meziyetim de yok. O kadar...
Buna göre ben de on numara biri değilim, y*vşak mıyım onu da tanıyan kişilere bırakıyorum...
Zaten sosyal medyanın kendisi başlı başına bir sahte ortam ki yani gerçek hayatta kimin ne olduğunu biliyorsunuz düşüncelerini yapısını aile yapısını yaşam şekli ne olduğunu bildiğiniz adam sosyal medyada karşınıza bambaşka çıkıyor, Siz hiç Instagram'da ya da başka sosyal medya mecrasında böyle çirkin bakımsız kilolu bir kız gördünüz mü genelde kilolu olan kızlar yüzlerini çekiyor ve birçoğu da Zayıf görünmek için filtre kullanıyor yani o yüzden zaten sanal ortamların bir çoğu yalan dikkatli olmak gerekir Üstelik günümüzde Instagram gibi uygulamalar meydana çıktıktan sonra insanlarla özgüvensizlik problemi meydana geldik kimse belki kendini beğenmiyor beğenilmeyeceğini düşünüyor işte burada neden sosyal medyanın insanlar üzerinde yaptığı psikolojik olumsuz etkilerinden kaynaklanıyor.
Hayvanlara işkence yapılan videolar paylaşılıyor yardım edin diye. Bi tane delikanlı da çıkıp kimdir bunu yapan nedir necidir peşine düşmüyor. Halbuki iyi bir dayak emsal olur diğerlerine de.
Göstermek istedikleri hayatı yansıttıklarını düşünüyorum.
Sosyal medyada çok maddesel paylaşim yapmam. Yani bir pizza yiyorsam onu çekip koymam. Bakıyorum takip ettiğim yakınlarıma gün içinde ondan fazla paylaşim yalan var. Ama ben tanıyorum öyle biri de değil. Sadece çevresine ben çok geziyorum, eğleniyorum, sosyal bir yaşantım var izlenimi vermeye çabalayan insanlar... üzülüyorum.
Bir de şu tipler var. Mesela özel bir gün, bununla ilgili herkes paylasim yapıyor. Ben yapmam ama o günün anlam ve önemini unuttuğumdan değil. Gereksiz ve yapmacık buluyorum. Storyde paylaşmadığım için neden yapmiyorsun diyen bir yakınım bile oldu. Sanki zorundaymışım gibi. Sosyal medyayı nefes alma alanı haline getirmişler resmen.
Özel gün paylaşılabilir diye düşünüyorum
Tabi ki paylaşılabilir ama bir başkasi paylasmadığı icin öfke kusamazsın. Ben genelde paylasmam ama evde konuşulur bu, bu gün şu olmuş diyerek.
Teşekkürler🌿🌼
Cevap
21Cevap
Genelde herkes farklı kalıplara giriyor gadası
Evet rol yapıyorlar bence
Evet çoğu böyle çoğu özenti bi arkadaşım var mesela yıllardan beri sosyal medyaya göre yaşıyor oradaki fenomenlere falan özeniyor fotoğraflarını onlar gibi çekiyor bi şey atacakken 8000 defa düşünüyor bu durumu karşıdaki kişi olarak baktığında o kadar acınası içler acısı bi durum ki ve kendisi de iyice özenti olmaya başladı lüks merakı başladı kendisinde hiç bi şey begenmiyor o eski tanıdığım kişi gitti resmen bu durum çok kötü hayatımızı sosyal medyaya adamamaliyiz bence tarzimiza bile yön verdi
15 yıllık tecrübelerime dayanarak konuşuyorum insanlığın en az yüzde 70i kardeşim Bi insan ne kadar süslü kelimeler kullanıyorsa ve ne kadar herşeyi güzel göstermeye Bi gayret içindeyse Bi okadar da iç dünyası darmağındır hem sosyal medyada kime ne ispatlamaya çalışılıyor ki anlamış değilim realde sümüklü sosyal medyada kral veya kraliçe yolda yürümeyi bilmez sosyal medyada destan yazar🤭
Hayatım boyunca bir kere bile yediğim içtiğim şeylerin resmini çekip internete atmadım, bu bir görgüsüzluktur. Arada bir şarkı paylaşırım o kadar.
En gözümün şişkin olduğu halde video foto atarım hiç cekinmem. Diğerleri kadar mutlu bir hayatım yok. Ama bunu gidip orada yazmam. Haset fesat akrabalar ve insanlar var "ne oldu sana" falan yazıp acılarını desip mutlu olmaya çalışacak çok insan var.
sosyal medya asla ama asssssla gerçeği yansıtmıyor lütfen buna kanıp kimse kendini üzmesin arkadaşlar
Kaliteli insan kendini sosyal medyada ispatlamaya calismas.
Evet herkes bi mutlu pozlari veriyor ama herkes cok mutsuz
Alayı öyle zaten. Allah'ın bildiğini kuldan saklamaya gerek yok şimdi.
“Herkesin niyeti iyiyse bize bunca kötülüğü kim yaptı.” Demiş birileri..
Sosyal medyada insanlar kendini karşı tarafa olmak istedikleri kişi gibi göstermeye çalışır asla gerçeği yansıtmaz. Örnek vermek gerekirse adam normalde fakirdir k*çında don yok gidip başkasının Land Rover aracında fotoğraf çeker koyar. Gider 10 yılda bir gittiği tatilin fotoğrafını çeker koyar, gider 4-6 ayda bir yediği İskender kebabı çeker koyar ve sen sosyal medyasın bakınca adam çok klass her günü böyle diye sanırsın ama o adamın arka planda açlıktan ağzı kokuyordur 😄
evet bir çok kişi bunu yapıyor.. dışarıda olmadığı kişiliklere burada bürünüyorlar.. ve bunları ayırt etmek inanın zor. sadece dikkat etmek lazm.
Ego tatmini için sosyal medya özellikler kızlar adına çok etkili ve kolay bir yol.
Bizim erkekler sağolsun snsnkss
Hemen hemen hepsi normalde ezik fakirler burada baksan Arap şeyhi pustlar
evet herkes olmak istediği kalıba giriyor rol gibi sahne sosyal medya..
Kesinlikle çoğu öyle. Hep bir mutlu görünme çabaları
Reldekiler sanki dürüstmüş gibi davranıyorsunuz
ayda 100 liraya istesikleri kişi oluyorlar işte fazla şey etme
Yok ya herkes çakal bu devirde, kime baksan muhakkak bir kusuru var, sadece gizliyorlar, hele sanalda daha fena yapıyorlar, mükemmel insan yok.
Bir insan ne kadar mutsuz ise o kadar sosyal medya kullanır
Bişey paylaşmayın ozmn
Kendini sevimli göstermeye çalışan sevimsiz kimlikler, Herkes Allah ın dan bulsun
Aslında herkes hayatını o ne der bu ne der kafasıyla başkası için harcıyor
Kesinlikle Zaten bu yüzden varolmuş bir platform
Zaten öyle
Bazı oyuncular vardır öyle herhalde
Evet yapılıyor maalesef
Bazisi yapiyordur elbet
Rol yapanlar çok çoğu da burada üye
Çoğu rol yapıyor aynen
Bilmem herkese güvenemiyorum
Dürüst olanıda var dolandıranda var.
Düşünmüyorum öyle olduğuna eminim
Rol yapmam ama iyi troll yaparım.