Çoğu insan 11in sürümünün düşeceğini en az 12 almam gerektigini söylüyor maasallah 11 ve 12 arasında neredeyse 5bin tl fark var 11 almak istiyorum 3 aydır önümüzdeki ay alicam inşallah ama hala emin olamadım sürümü düşer mi telefonlardan da pek anlamam bi yardımcı olabilecek var mı :')
İmkan varda 12 128 al ama sıkıntıya gireceksen boş yere 11 128 al derim bazı mağazalar da 11 lerden indirim varmış diye duymuştum araştır önce çokta zora sokma derim kendini
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet mantıklıdır
Iphone 11 ekran olarak gerçekten kötü bir telefon. Eğer uzun zaman kullanmayı düşünüyorsan 12 almanı öneririm.
12 alırsam 64gb almak zorundayım ama 12 banada daha cekici geliyor
Iphone mu istiyorsun sadece
Evet :/
Biliyorsun Iphone sürekli güncelleme alıyor. Hafıza yetersiz kalabilir. Bütçeni zorluyorsa temiz 2. el de bakabilirsin
Stajyer maaşımı biriktiriyorum birazda kenarına birikmisim. var varımı yoğumu telefona yatiricam pişman olmak istemiyorum
Malum ülkenin durumu belli. Telefon almak o kadar zorlaştı ki, bir de tek başına isen vay haline. Aileden destek alamaz mısın?
Tabiki 3-5 onlarda destek olur ama 27binlik telefon için varımı yoğumu vermek insana koyucak biraz
11 128 al ideal model şu an 6 6s 7 kullanılıyor 11 e gelene kadar kaç sene geçer yani 5s kullanan bile var yani böyle düşünme bence
Bende senin düşündüğün gibi düşünüyorum ama çok kararsizim
İmkan varda 12 128 al ama sıkıntıya gireceksen boş yere 11 128 al derim bazı mağazalar da 11 lerden indirim varmış diye duymuştum araştır önce çokta zora sokma derim kendini
12 64 alsam
Yeterli olur dersen olabilir ama zorla kendini 128 al derim
Haklısın
Mantıken düşün yani