Bu sıra inanılmaz bir yapay zeka furyası başladı gidiyor.. Bu gidişle yakında gerçekten çoğu iş için insan gücü gerekmeyecek :D ChatGPT sonrası birçok bilinen şirkette de yapay zeka uygulaması geliştirilmeye başlanmış.

Bu sıra inanılmaz bir yapay zeka furyası başladı gidiyor.. Bu gidişle yakında gerçekten çoğu iş için insan gücü gerekmeyecek :D ChatGPT sonrası birçok bilinen şirkette de yapay zeka uygulaması geliştirilmeye başlanmış.

Ben genelde pek bir şey ile uğraşmıyorum şu an yani kişisel sorunlarım var her zaman yaşadığım ama bunlar da genel olarak hemen geçebilecek sorunlar değil bu yüzden de her zaman için zamana bırakıyorum yani daha çok akışına göre yaşıyorum diyebilirim. bir de ülkenin genel sorunları var her insan gibi bende ülke sorunları ile uğraşıyorum işsizlik ya da para sorunları ya da ülkede her şeyin pahalı olması gibi durumları yaşıyorum daha çok. yapay zeka ile de uğraşmak isterdim zaten yapay zeka ile konuşuyorlar sürekli millet gerçekten tuhaf şeyler ile uğraşıyor. yapay zeka gelişmelerini de takip ediyorum her zaman için.
chatgpt'den oldukça fazla faydalanıyorum.
bir yazılım mühendisi olarak google'da cevap aramak yerine burada çözüm arayabiliyorum. hatta geçenlerde şirket içinde şöyle bir muhabbet geçti: yapamıyorsalar, oturtalım chatgpt'ye yaptırtalım işi. en azından o böyle hatalar yapmaz denildi :)
yani bir insan en fazla 2-3 konuda uzmanlığı olur. bu meretin her konuda bilgisi var ve ingilizce olarak değil, ingilizce içeriği gayet anlaşılır bir türkçe ile sana anlatabiliyor. yani ingilizce biliyorum aslında ama çok uğraşmamak için türkçe istiyorum. dil çevrimi de oldukça başarılı
Bundan 20-30 de öncesine kadar makina gücü yeni yeni keşfedilmesi ne rağmen insanlar bilakis insaat sahasindakiler işsiz kalma korkusuna kapilmislardi. simdilerde çalıştırılacak kalifiyeli ya da vasıfsız eleman bulunmuyor.
Yapay zekadada durumun farklı olacağını sanmıyorum
Cevap
30Cevap
Yapay zeka tehlikeli yerlere evrilebilir. Hırsızlık, yolsuzluk sahtekarlık gibi konularda da akıl verecek noktaya gelebilir ki bu büyük tehlikedir
Bu ülkede medya para ile haber yaptıkça
Uğur Mumcu, necip Hablemitoğlu gibi gazeteciler olmadıkça
Paralı kalemler var oldukça kusura bakmayın
Biz gelişmeyiz
Çünkü bir ülkede medya bağımsızsa o ülke gelişmiş tır
Yapay zekaya bu ara çok kafayı takmış durumdayım, 3 günde 3 uygulama yazdırdım, 4. günde 2 uygulamanın daha temelini attım sınavlar geçsin iyice girişcem. :D
Yapay zekanın neyi ne kadar kapsıyacağı iyice tahlil edilmedi. Faydası olacağı kadar yanlış kodlarda insan ırkının sonunu bile getirebilir.
Böylece devam ederse dünya Matrix senaryosunu yaşayabilir bu gidişle. İşte insanlığa faydalı olacak şeyler yapmaya çalışıyorum gücüm yettiğince 🙂
Ahahahah kesinlikle doğru… keşke bizde herkes gibi yapay zeka ile uğraşsak. Katma değer oluşurda en azından ülke geliri yükselir
Ben ilerde nasıl zengin olurum diye plan proje yapiyom
Valla keyfimi bozacak kimseyle uğraşmıyorum prensip olarak.. :D Keyifli geceler..
bizde egolu insanlarla uğraşıyoruz iş yerinde caner:)
"Nasıl daha çok güçlenebilirim?" ile uğraşıyorum. :D
Ben sınavlarımla uğraşıyorum sadece. Allah sonumu hayır etsin
Yaşamaya çalışıyorum bu sayılır mı?😅 Şaka bir yana sağlık alanında ilerliyorum. Bakalım sonuç nasıl olacak.
😂🤣Umarım sonum böyle olmaz yaa..
yapay zekayla uğraşırken psikolojik sorunlarım beni esir alıyor ve mâl gibi kalıyorum
Nasıl daha çok ve verimli uyuyabilirimin hesabıyla uğraşıyorum bir kaç haftadır fjfj
Harbiden bizim millet geri-zekalı
Birisi
İHA siha bilmem. ne TCG Anadolu gemisi karın doyurmuyor açız diye konuşur
Bak ne güzel gelişiyoruz işte
Gurur duy
Geri-zekalı işte
Güzel tespit harbiden zaten o kadar insanda olmayacak dünyada dünya çok farklı yöne doğru evrilmeye bsşladı zaten...
Göz altımı da kremleyem, topuğuma ayrı krem sürem
Sağıma doğru mu yatarsam daha rahat uyurum, yoksa soluma doğru yatarsam mı?😂
Yarın ne yemek yiyebileceğimi düşünmekle uğraşıyorum teşekkürler.
Bizim şirkette hala raporları bize tuttursunlar peh 🤦🏼♀️
canım ve cahil sapık kaynıyor bunlarla uğraşıyorum.
Canım değil grzkalı
Sünger Bob izliyorum
Bxbxhxhx guzelmis.. canım seviyoruz demek ki😅
organik zekayla
Çok şeyle ugrasiyorum
İş aramakla 😄 inşAllah buldum 🤲🤲
Aptal saptal insanlarla.
Tatildeyim ben :D
Gezip eğlenmek tabisi
Eğitimim ile uğraşıyorum
Kendimi geliştirmekle.
Düşünce içinde düşünceyle...
Kendi cehaletimi yontmakla uğraşmak en güzeli.
Çalışmaya başlamak ile uğraşıyorum🤦♀️
apt4l G3rizekalılarla uğraşıyorum.
Yanaklarıma allığı eşit sürmekle :/ djsjs
Hayatımı kurtarmaya çalışmak ile
Biz hala başörtüsüyle fesle uğraşıyoruz.
canımsın uğraşıyorum. 😬
ksde takılıyorum
Rutin devam ediyorum canım seylerle uğraşıyoruz
Eğitim ve iyilik faaliyetleri ile
TUS ile uğraşıyorum
Ayy o çok zor. Kolay gelsin sana.
Teşekkür ederimm 🌺
Derslerle
Gelecek ve kariyer
Hayatımda duyduğum en haklı sözlerden birisi
Ekonomik durumumla
Hayatin kendisiyle..