Çok samimi olmadığınız bir tanıdığınız ya da yoldan geçen biri telefonunuzu kullanarak arama yapmak istese verir misiniz?
Veririm
Vermem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Genelde insanın karşısında bırakacağı ilk intibaya bakarım, otelde çalışan olarak bile bazen misafirlerin davranış ve şekilleri tipine bakarak şarj aleti vermediğim bile oldu. Çünkü geri getirmiyorlar genelde, telefonu çalıp kaçabilir yoldan geçen kimseye vermem açıkçası kadında olsa
Ne söyleyerek vermiyordun
Maalesef elimde şu anda şarj aletim yok diyordum ve daha önce verdiğim için geri gelmediğini belirtip elimde olmadığını söylüyordum ki gelmiyordu. Pos cihazının şarj aletini bile alıp getirmediler :) ondan sonra şarj aleti bulmakla veya almakla uğraşıyoruz :) Telefon içinde şu anda şarjım bitik diyorum.
Birini aramam gerekiyor derse numarayı söylemesini isterim yazarım. Bank falan varsa oturmasını isterim telefonu öyle veririm. Dibinde de beklerim. Tlf yi çalabilir veya başka bir şey yapabilir diye. Zaten yoldan birinin telefonunı kullanmak istiyorsa acil bir durumdur, gidip de özelini konuşmaz. Şarjım bitti başkasından arıyorum, geliyorum 10 dakikaya vb şeyler diyip kapatıyorlar genelde.
Ben sadece araması için veririm sonuçta ses kaydı olacağı için suç bile işlese ortaya çıkardı. Ama kadın olsaydım sadece kendi cinsime verirdim telefonumu. Çünkü bir erkek neden gelipte kadından telefon ister ki gitsin başka erkekden istesin. Kendim istermiyim diye sorarsan çok acil bir durum olmadığı sürece istemem. Gidipte evde ekmek var mı diye sormak için telefon istemem.
Arama yapmak maksadıyla çok acil bir durumsa verirdim, gerçekten zor durumundadır ve birini aramak zorundadır buna karşı duyarlı davranırdım mutlaka..😊🦋
Cevap
21Cevap
Kimin istediğini göre değişir bu durum. yoldan geçen kişi kadın ise izin verirdim. eğer samimi olmadığım tanıdığım ise vermezdim. samimi olduğum arkadaşım ise verirdim
Yoldan geçen bir adamsa ve acil arama yapmak istediğini söylese gene de vermez miydin? Benim bu konuyla ilgili minik bir travmam olduğu için ben verebilir miydim bilemedim 😅
Hayır vermem :D telefonum yok derim kapandı derim
özel değilse nasıl bir travma? :D
Küçükken hem teyzemin hem annemin telefonumu karıştırıp da özelimi ortaya dökmesi, annemin arkadaşının telefonumu salonda bıraktım diye çalması, arkadaşım fotoğraf çekeceği zaman şakasına da olsa telefonumu alıp koşturması falan biraz travma olusturdu 😅 Artık kimsenin eline veremiyorum telefonumu. Maddi kaybı geçtim, özelim var içinde. O yüzden bir şey gösterirken bile elimde tutar uzatırım hep 😃
Kötü olmuş gerçekten :D evet ya ona bende sinir olurum biri alır kaçar ya telefnu bana da kuzenlerim yapardı eskiden. yeni telefon aldığım zaman oo yeni tel mi almışız der direk alırlardı :D bazen de birini arayacağım deyip 10 dk vermezlerdi. maddi değil de özel kısmı önemli bence de
Kafasına çanta geçiresim geliyor böylelerinin 😅
Aman boş ver sakin ol :D :D ya da sen de onların telefonunu al
Yüzde elli elli... Kriminal görünümlü bir kız veya erkekse vermem ama hal ve tavrı düzgün biriyse verebilirim.
Kulaklığı veriyorum telefon bende oluyor öyle kınuşsun
bu guzel bir yontem. mantikli
Ben de sevdim😅
Yani kulalklık da ucuz değil ama en azından telefon kadar da pahalı değil
Aramak yapmak istese veririm ama önce bi tipine bakarım.
Vermem, telefon kimlik gibi artık
Veriyorum genelde.. Paketi bitmiştir, ihtiyacı vardır veririm ne olacak
Yani şimdi birini falan araması gerekebilir veririm insanlık ölmedi ya
Tanıdığım kişi ise veririm. Tanımadığım biri ise vermem
Kesinlikle vermem, Kimi aradı ne için aradı, başına bela açabilir.
Sen dışında kimseye vermem 🧸🙈😂
Adamsın 💜
🧸🤍
Vermem iPhone 14 kullanıyorum yani bişey olur telefona falan hiç uğraşamam
Veririm ama vermem 😂😂😂
Veririm, gizli hiçbir şeyim yok. Banka hesaplarına girmemek şartıyla değer veren
Para çeker diye mi? 😅
Yok çekilinceye kadar illaki haberim olur:) Ama şifreleri falan da rehberde tutuyorum risk var yani. Yaşadık biz bunu 4 aydır akıllı telefon kullanmıyorum
Veririm bişey yok ki sakladığım, senin var mı?
Hepimizin vardır muhakkak ya 🙂
alsın baksın benim kimseden sakladığım yok
Hayır telefon kişisel bir şey
vermeyin manyak mısınız
Sıkıntı yok ben veririm veriyomda zaten
Yoldan geçen kimseye vermem.
Kimseye vermem.
Kızlara veririm erkeklere güvenmiyorum :D
Her kıza mı? 😛
Hayıııır , güzel olanlara :P
merhaba
?