470 TL'ye alacağım yani şu an bu paralara matkap yok yan sanayi olduğunu söyledi ama ev işlerinde işinizi görür dedi profesyonel bir alet olmadığını söyledi Ben de zaten öyle her gün her gün çalıştırmayacağım belki ayda bir kez çalışır almalı mıyım teşekkürler
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dewalt çakması çok fazla ürün var. Bunun orjinal olmadığı aşikar. Tork ayarları sıkıntılı olabilir. Motoru orjinaline göre çok daha kalitesiz muhtemelen. Çakma ürünlerde karşına çıkacak en önemli sıkıntı Lityum-İyon pillerin kalitesi. Bu ürünlerde kaliteli piller kullanılmaz. Tavsiyem 400 liranı çöpe atma şeklinde olur.
Ustam peki 400-500 TL arası orijinal bir matkap öneriniz var mıdır
Hocam 400-500 arası bir fikrim yok açıkçası ama bu kadar haşmetli durup 400-500'se uzak dur derim.
Hele bu modelde 58 V yazmış. O büyütlükteki pilin 58 V olması imkansız.
Bu videoyu incele. Kanalda çakma ürünlerle ilgili videolarda var. Sorularına cevap olur.
https://youtu.be/7UD1_YP_Gjk
Forces power 58v alman bu ürüne baksanız hocam gogleden iyon pilli buda sizce bunun yerien onumu alayım
Lion pillerin nominal gerilimleri 3.7 volt. O gerilim değeri için 15 tane 18650 pili seri bağlamak gerek. O kasaya 15 pilin ve bms'nin sığması zor. Ama yorumlarına bak derim. Memnun olan varsa al. O kadarını bilemem.
Yan sanayi değil direk çakma alma… git mağazadan benzerlerini al bu 3 aya bozulur
peki bu ürüne bakma şansımız var mı bu da lion pilli 2 adet aküsü var
Forces power alman 54 wolt şarjlı matkap bu ürün nasıl hocam baksanız mavi matkap internete liyon pilli
www.trendyol.com/.../forces-power-58-w-6-ah-germany-x-line-metal-sanziman-cift-akulu-darbeli-sarjli-matkap-profesyonel-p-120448301 Bu olur
Fiyatı biraz varmış ama bir bakım buna
Benim dediğim el matkabı yani silah gibi bataryası içine giriyor
Alınır
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!