Merhaba arkadaşlar.
Telefon takip programı olarak "Flexispy" internette araştırırken bana güvenilir görünen program veya başka bir casus programı deneyimleyeniniz var mıdır ve denediyseniz yorumunuz nedir?
Cihaz ıphone, Konum bilgileri çok da önemli değil konum takibi değil asıl bilmek istediğim.
İlk değil son başvurduğum yolun bu olduğunu söyliyim bu arada ve cezai vs. yükümlülüklerini de biliyorum. Lütfen yararlı yorum yapın.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
işe yarıyor elbette ama çok gizli bilgiler de elden gidebilir fotoğraflar banka bilgiler ivs vs
Flexispy için mi dediniz Denediniz mi?
Denememe gerek yok ben programcıyım.
Çevreme bu soruyu sorduğumda bana Ios cihazlarda sorun yaşayabilirsin falan dediler ama net bilmedikleri içinde çok yorum yapmadılar bilir kişi olarak size sorsam?
İOS cihaza yüklenebilir mi tam olarak emin değilim çünkü market dışı ve casus bir uygulama olduğu için Apple izin vermeyebilir. Telefon jailbreak var ise yüklenebilir diye düşünüyorum.
Jailbreak yok ve bende yapıcak kadar ulaşamıyorum telefona. apple da çalışır diyen programlara da güvenip para harcamak da istemedim. denediniz mi dememdeki sebep buydu aslında İlerleyen süreçte sorun çıkarması sorun değil sadece bir ay kadar doğru çalışsa bana yeter ya
Apple çok güvenli bir telefon onun için hani dışarıdan market harici uygulama yüklemek imkansız. Boşuna paranızı kaptırmayın derim onun yerine ulaşmak istediğiniz uygulamalar üzerinden neler yapabilirsiniz ona bakabilirsiniz wp fb Instagram gibi neler yapılabilir diye
Wp vs. iphone buldan falan denedim bir çok yolu maalesef kapatıp bağlantıyı kısıtladığı için son olarak bu yolu düşündü. Teşekkür ederim bu arada :)
Ne demek rica ederim. Klonlama yöntemlerine bakabilirsiniz wp artık 2 hesabı aynı anda destekliyor kaçak şekilde açabilirseniz
Aa buna bakıcam kesinlikle
Kolay gelsin :D
Memooo00007 bana yardımcı olurmusun klonlama nasıl yapılıyor
@Hayalku ne klonlayacaksın
Bana programcı lazım yardımcı olabilir misiniz takip attım
Biz suç ortağı sayılmayız di mi
O kadar uğraşcaklarını sanmam :D
Evet müdürüm. Bu gönderi...
Yok kardes