Bir telefonum var
Birden fazla var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Benim bir tane telefonum var, zaten bence insan kaç tane kullanmak isterse o kadar kullanabilir. yani belki ikinci telefonu iş için kullanıyor olabilir. bu yüzden de kimse karışmamalı.
Benim bir tane telefonum var her zaman da bir tane oldu bozulana kadar değiştirmedim, zaten telefon ile pek de bir işim yok, sadece sosyal medya için kullanıyorum.
ama bazen insanlar iş için kullanabiliyor ikinci bir telefon, o kadar insanın numarası olabiliyor.
1 Akıllı telefonum var birden fazla olması gereksiz israf bence hadi 2 olur ama 2 telefondan fazlası israf İlk Telefonum Nokia Lumia 625 di sonra Lenovo Motorola G4 plus ve şimdi şu an Samsung Galaxy S10 Kullanıyorum
Kaç taneye ihtiyaç varsa o kadar kullanılmalı. Cep telefonu bir araç, 40 yaşından sonra cep telefonuyla tanışmış insanların sözlerinin çok bir önemi yok. Hariçten gazel okuyorlar.
Benim bir iş telefonum var, bir de kişisel telefonum. Eski telefonum da herhangi bir arıza durumunda kullanmak için duruyor.
Çalışırken ister istemez bir ton insana numara ulaşıyor, iş telefonu olmazsa olmaz bir şey.
Cevap
10Cevap
2 telefonum var ikisi de cift hat takilabiliyor. Birini sirket icin birini sahsi kullaniyorum.
İkisinde de çift hat var mı?
3 telefon var ama hiçte güzel bişey değil tavsiye etmiyorum
Bir tane iş telefonum var nir tane de bireysel kullandiğim telefonum var
Akıllı olarak bir tane aptal olan en az 5 tane kırılırsa en azından alo dedirtecek kadar telefonunum var
Telefonum genelde bozuldugu zaman değiştirdiğim için 1 tane telefonum var.
Bir tane var zengin olsaydım üç beş tane olurdu
1 tanecik telefonum var yedeğim bile yok
Mecburi 2 tane var. Biri şirket hattı / telefonu.
Bir tane telefonum var. Fazlası zarar
Biri benim, biri şirketin çünkü
Teşekkür ederim cevap için
Amenna
İki tane var
Cevap için teşekkürler.
2 telefonu olan piyasa yapar net
2 telefon kullanıyorum ve inan çok kötü
2 tel 2 side çift hat
2 tane var
1 tane
İki tane