İnternet & Teknoloji Deli gibi iphone istiyorum ama para yok? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çokkk özeniyorum samsung kullanıyorum hayalim iPhone sahibi olmak 11 istiyorum katılmadığım çekiliş kalmadı hepsi yalan offf Güncellemeler+1 yıl Alsam alsam 2 yıl para biriktirir 2. El alabilirim anca Deli gibi iphone istiyorum ama para yok? Cevapla iPhone Soruları Samsung Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
DewilTUYU Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Bi cekilise zengin bir adam katilmisti ve araba ona cikmisti. Adamin mikrafona soyledigi ilk cumle NEDEN BANA CİKTİ Kİ. Bence cok istiyince olmuyor bazi seyler 0 0 Yorumla
ThomasssSHELBY Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl çekiliş diye bişey yok. hepsi palavra. taksit ile alabilirsin. ben 14 pro max'ı 1 yıl a taksitlendirip aldım 1 0 Yorumla
Nympzex Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl çalış al, seni tutan ne 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yasim abla Yorumla Nympzex +1 yıl erkeğim ben, yaşın kaç? Yorumla
sipscreal Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ben iPhone istemiyorum ya şarjı hemen bitiyor 0 0 Yorumla
cakebytheocheannn Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 444 cevap paylaştı. elinde olmayan uzulen birisi daha 0 0 Yorumla
İnvictusKhan Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl bankadan kredi çekip iphone alabilirsin. 0 0 Yorumla
nurellasu Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Ay onu bir ara bende yapmıştım çekiliş vs xdjsj 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😔😔 Yorumla nurellasu +1 yıl Kendi paranı kazanmaya başlayınca alırsın dert etme bu kadar Yorumla
By_Zenci Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Yaş kaç 🙄 0 1 Yorumla By_Zenci +1 yıl 2 yıl önce 7 bine almıştım Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çalış kazan al 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bi cekilise zengin bir adam katilmisti ve araba ona cikmisti. Adamin mikrafona soyledigi ilk cumle NEDEN BANA CİKTİ Kİ. Bence cok istiyince olmuyor bazi seyler
çekiliş diye bişey yok. hepsi palavra. taksit ile alabilirsin. ben 14 pro max'ı 1 yıl a taksitlendirip aldım
çalış al, seni tutan ne
yasim abla
erkeğim ben, yaşın kaç?
Ben iPhone istemiyorum ya şarjı hemen bitiyor
elinde olmayan uzulen birisi daha
17 bin lira değmez ya
bankadan kredi çekip iphone alabilirsin.
Ay onu bir ara bende yapmıştım çekiliş vs xdjsj
😔😔
Kendi paranı kazanmaya başlayınca alırsın dert etme bu kadar
Yaş kaç 🙄
2 yıl önce 7 bine almıştım
Çalış kazan al
iPhone 11 de ne var