İnternet & Teknoloji Aranızda gazete sayfası tasarlamayı bilen var mı? Busracanns Takip Et Xper 2 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Gazete sayfası yapmam gerekiyor. Yardımcı olabilecekler yazsın lütfen ☺️ Aranızda gazete sayfası tasarlamayı bilen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Evet. Corel Draw kullanıyorum. 0 1 Yorumla Busracanns +1 yıl Wordden Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl İnternet sitesi kurabilirim sana 0 5 Yorumla Busracanns +1 yıl Site değil sadece sayfa tasarımı wordden Yorumla Hlly-UMG +1 yıl Yaparım da ama nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Bilgisayar mühendisiyim 😂 Yorumla Busracanns +1 yıl Basit bir işlem Yorumla Hlly-UMG +1 yıl Al eline bir gazeteyi sonra ne görüyorsan wordden yapmaya çalış. Başlayınca bir şey bilmiyor olabilirsin ama artık nasıl gazete yprim sorusu yerine nasıl filigran eklerim gibi cevaplanabilir sorular elde edip daha kolay çözüme kavuşturursun Yorumla Busracanns +1 yıl Evet haklısın Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ödev mi bu 0 1 Yorumla Busracanns +1 yıl Evet Yorumla
fghbvrr Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Ben. 0 8 Yorumla fghbvrr +1 yıl Yaparız Yorumla Busracanns +1 yıl Nasıl Yorumla fghbvrr +1 yıl Detayları konusalim Yorumla fghbvrr +1 yıl Grafik tasarım falan yaptım Yorumla fghbvrr +1 yıl Profesyonel bir şey çıkabilir Yorumla Busracanns +1 yıl İyi olur Yorumla fghbvrr +1 yıl İstiyormusun Yorumla Busracanns +1 yıl Profesyonel olmasına gerek yok Yorumla
lorenskig Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl tasarlariz 0 10 Yorumla Busracanns +1 yıl Biliyor musun? Yorumla lorenskig +1 yıl Evet Yorumla Busracanns +1 yıl Nerden öğrendin Yorumla lorenskig +1 yıl okugum bolum oldugu icin olabilir mi reis ne sacma soru Yorumla Busracanns +1 yıl Ne okuyon reis Yorumla lorenskig +1 yıl Grafik tasarim Yorumla Busracanns +1 yıl Yardımcı olabilir misin peki Yorumla lorenskig +1 yıl Hayir olamam Yorumla Busracanns +1 yıl Teşekkürler Yorumla lorenskig +1 yıl Her xaman Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet varr 0 4 Yorumla Busracanns +1 yıl Nerden öğrendin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kardeşim den kız arkadaşı var o gazeteci zaten ikisinden kolay oldu öğrenmem Yorumla Busracanns +1 yıl Güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim iyi geceler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Youtubeda vardır
Evet. Corel Draw kullanıyorum.
Wordden
İnternet sitesi kurabilirim sana
Site değil sadece sayfa tasarımı wordden
Yaparım da ama nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Bilgisayar mühendisiyim 😂
Basit bir işlem
Al eline bir gazeteyi sonra ne görüyorsan wordden yapmaya çalış. Başlayınca bir şey bilmiyor olabilirsin ama artık nasıl gazete yprim sorusu yerine nasıl filigran eklerim gibi cevaplanabilir sorular elde edip daha kolay çözüme kavuşturursun
Evet haklısın
Ödev mi bu
Evet
evet
Yooo
Ben.
Yaparız
Nasıl
Detayları konusalim
Grafik tasarım falan yaptım
Profesyonel bir şey çıkabilir
İyi olur