İnternet & Teknoloji Telegrama atılan fotolar galeriye gider mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor tek bakmalık foto veya videolar galeriye yüklenir mibide herkesten silinince Güncellemeler+1 yıl arkadaşım için soruyorum soruyutelegram kullanmıyorum Telegrama atılan fotolar galeriye gider mi? Cevapla Fotoğraf Soruları Telegram Soruları Galeri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cahit4343 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kaydetmez telegram güvenlidir korkma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl herkesten siliniyor mu tek bakimlik olunca Yorumla cahit4343 +1 yıl Siliniyor güvenlidir o işler için Yorumla
Atesyesil1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Hahahahah birileri nudddd atıyorrr 0 8 Yorumla Soran +1 yıl arkadasim icin sordum Yorumla Atesyesil1 +1 yıl Suanda eğer göndereceği kişinin telefonu iphone ise wp den göndersin oradan alınmıyor ve telegramda tek seferlik fotomu varmıs Yorumla Soran +1 yıl yok muyani tek bakmalik atiyorsonra herkesten siliyornude atmiyor Yorumla Atesyesil1 +1 yıl Herkesten silebilşr ama ss alır Yorumla Soran +1 yıl galeriye kaydolmaz bence trk bakimlik Yorumla Atesyesil1 +1 yıl Tek seferlik yok. Yorumla Soran +1 yıl herkesten siliyormuş ama Yorumla Atesyesil1 +1 yıl Tamam silme var ama o tek seferlik olmuyorrr Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 780 cevap paylaştı. Yuklenmez tek hakimlik herhalde 0 0 Yorumla
pıhhml Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Hayır 0 6 Yorumla Soran +1 yıl emin misin Yorumla pıhhml +1 yıl Evet ama yine de nude atmasın Yorumla Soran +1 yıl nude atmadi ki zaten Yorumla pıhhml +1 yıl Atcak işte ondan sormuş Yorumla Soran +1 yıl yok muyani tek bakmalik atiyorsonra herkesten siliyornude atmiyor Yorumla pıhhml +1 yıl Gitmez galeriye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kaydetmez telegram güvenlidir korkma
herkesten siliniyor mu tek bakimlik olunca
Siliniyor güvenlidir o işler için
Hahahahah birileri nudddd atıyorrr
arkadasim icin sordum
Suanda eğer göndereceği kişinin telefonu iphone ise wp den göndersin oradan alınmıyor ve telegramda tek seferlik fotomu varmıs
yok mu
yani tek bakmalik atiyor
sonra herkesten siliyor
nude atmiyor
Herkesten silebilşr ama ss alır
galeriye kaydolmaz bence trk bakimlik
Tek seferlik yok.
herkesten siliyormuş ama
Tamam silme var ama o tek seferlik olmuyorrr
Yuklenmez tek hakimlik herhalde
Hayır
emin misin