İnternet & Teknoloji Bilgisayar ekranımı hdmi görünümünden nasıl kurtarabilirim? sebepsizyasamak Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor ekran ayarlarından denedim olmadı, çözünürlüğü denedin olmadı.. lütfen yardımcı olur musunuz Bilgisayar ekranımı hdmi görünümünden nasıl kurtarabilirim? Cevapla Bilgisayar Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 842 cevap paylaştı. Ctrl shift o tuşlarına aynı anda bas ordan yaparsın 0 1 Yorumla sebepsizyasamak +1 yıl olmadı Yorumla
Zeh34 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl Sağ tokla maıseye simgeleri göster de , bilmiyorum bunu mu istiyordun 0 0 Yorumla
KaanCarry Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Hdmı görüntü derlen anlamadım, bağlantıyı yaparken DP den bağlayıp monitör ayarlarından DP seç 0 0 Yorumla
Bambimyokbenim Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Klavyede f tuşlarına bak ekran yansıtma hangi f tuşunda ise alt f o tuşa bas yap 0 1 Yorumla Bambimyokbenim +1 yıl ya da denetim masasından ekran yansıtma ayarlarına bak Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,8b cevap paylaştı. Tw ver düzelteyim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ctrl shift o tuşlarına aynı anda bas ordan yaparsın
olmadı
Sağ tokla maıseye simgeleri göster de , bilmiyorum bunu mu istiyordun
Hdmı görüntü derlen anlamadım, bağlantıyı yaparken DP den bağlayıp monitör ayarlarından DP seç
Klavyede f tuşlarına bak ekran yansıtma hangi f tuşunda ise alt f o tuşa bas yap
ya da denetim masasından ekran yansıtma ayarlarına bak
Çözünürlük den
sag tıkla ekran ayarlarından 1920-1080 yap
Tw ver düzelteyim