Sevgilim uyurken neti kapatır ama dün fark ettim ki face'de aktifti, wpden yazdığım mesajlar da iletilmedi. Aynı şey Instagram hesabinda da olmustu. Wp den iletilmiyor ama diğer sosyal medyalarda aktif. Üstelik wp den yazdığımda iletilmeyince aradığımda (iş yerinde telefon çekmiyor) meşgul çalıyor ama sosyal medyada aktif. Bilen yardım edebilir mi?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu durumda, sevgilinizin internet bağlantısı kapalıyken WhatsApp ve diğer sosyal medya uygulamalarının aktif görünmesi muhtemelen bir hata veya teknik bir sorun olabilir. Bunun nedeni, bazı uygulamaların aktif kalması ve mesajlar alabilmesi için internet bağlantısına ihtiyaç duymalarıdır. Ancak, sevgilinizin bu uygulamalara bağlı kalması için internet bağlantısını açık bırakması gerektiğini unutmamalısınız.
@kumori netini kapatıyor hatta diyorum ya aradığımda ulaşılamıyor bile ama sosyal medyada aktif. Uçak moduna alıyor desem bu sefer sosyal medyada da aktif olamaz. Wp de iletilme zamanına bakıyorum aktif görünürken ki saat diliminde olmuyor
Sosyal medyada bir anda internetini kapattıktan o platformun prosedürlerine göre bir kişinin bağlantısının gitmesinden bir süre sonra çevrimdışı gösterir örneğin instagramda internetini kapaddıktan 5 10 dakika sonra çevrimdışı olarak gösterebilir tabii bu durum çok değişkendir ve tam bilemiyorum ama böyle bir şey var.
Evet instada 7 dk sonra çıktığını gösteriyor ama wp den mesaj iletilmediği halde instada aktif görünüyor. Atıyorum ben 30 dk önce yazmışım wp den iletilmiyor ama instada hâlâ aktif. Bu olabilir mi? 1 2 kez de olmuyor sürekli oluyor.
İnstagramını devre dışı bırakıyor da olabilir. Üçüncü taraf programlarıyla internetin kullanımını özelleştirebilir mesela instagramda açıp wp de kapatabilir interneti.
Öyle bir şey var mı 🙄 dün mesela uyuyalım dedik vs kapattı netini. 2 saat sonra faceye girdiğimde 15 dk önce aktifti diyordu
Burası sonuçta internet mümkün aklından geçmeyen şeyler bile mümkündür
Ben çok anlamıyorum o ise bu işin içinde. Peki böyle yaptığını nasıl anlayabilirim nereden bakılıyor?
Sevgiline daha da yakınlaş daha da kuvvetlendirin bağlarınızı hala devam ederse sormaktan çekinme neden böyle olduğunu.
Soruyorum zaten ama bilmiyorum diyor ben uyuyordum, çalışıyordum vs diyor
Belkide sosyal medyanın dengesizliğidir ve boşuna endişeleniyorsunuzdur karar sizin kararınız bence aranızda bir sorun yok.
Peki son bir şey sormak istiyorum, dediğiniz gibi kapattiysa bunu telefonunda nereye bakarak öğrenebilirim
Sevgilinizin telefonunu bilgisi olmadan kullanmamanızı öneririm zaten eğer sevgiliniz bilirse zaten kolayca saklayabilir. Ancak uyuyo mu uyumuyo mu siye penceresinden bakarak öğrenebilirsiniz.
Zaten şifresini biliyorum ve kullandığım zaman o da görüyor, yanında kullanıyorum.
@kumori bir şey sorabilir miyim?
Tabii ki sorabilirsin.
Face de biriyle konuşup konuşmadığını ve mesajı sildigini anlamanın yolu var mı?
Anlayabilirsin ama kandırılabilirsin de bazı üçüncü parti yazılımlar kurman gerek ama hiç etik bir şey olmaz en iyisi sevgilinin facebook hesabına kendin girip bakmak olacaktır.
Bazı siteler de onlinlık anında kaybolmuyor 15 dakika filan sonra 15 dakika önce aktifti diye yazıyor sonrasında
Onu biliyorum benim dediğim bu süre geçtikten sonra da aktif görünüyor. Mesela Instagram da 7 dk sonra gösteriyor. Benim wp den yazdığım mesaj iletilmiyor, atıyorum 1 saat önce yazmışım ama instada aktif görünüyor. Aradığımda da ulaşılamıyor diyor.
İnternet kaynaklı sorun olabilir o zaman
Bilmiyorum
Bu kadar ince düşünmeyin ve biraz güvenmeyi deneyin yoksa hayat çekilmez bir hale gelir
Haklısınız ama ister istemez insan sorguluyor
Vesvese deniyor buna üstesinden gelmek te senin elinde
Haklı da olabilirim. Sonuçta gördüklerim bunu destekliyor
Elbette haklı olma ihtimalin de var öyle bir durum da kim kaybeder sence şunu da unutma hiç bir yalan bir ömür boyu gizli kalmaz er ya da geç gün yüzüne çıkar
Ya telefonu 1 hafta bende kaldı ve hiçbir şekilde karşı cinsten veya bilmediğim bir yerden bir bildirim gelmedi ama kendisi bu işin içinde olduğu için tedirgin oluyorum.
Nasıl bu işin içinde
Peki sana bir soru sen bir hafta telefonunu ona verir miydin
Yani hava astsubayı uçak kodu yazıyor olması bile büyük etken 😂geçmiş yaşantısında da telefonlarla, yazılımlarla içerikleriyle çok uğraşmış birisi. Ben sadece arama, mesaj yapabilen biriyim😂
Zaten karşılıklı verdik, benim telefonum eski ve GB i düşüktü ve video çekmem gereken bir kursa gittim. O yüzden ben onun telefonunu kullandım o da benimkini kullandı
Anladım ben seni ne kadar zorlasam da hiç bir şekilde güvenemiyorum diyorsun ben kadınların hislerine inanırım kolay kolay yanılmazlar güven yoksa ilişkini temkinli yaşa veya fazla uzatmadan bitir
2.5 yıl oldu, evlilik teklifi etti. Güvenmiyor değilim ama yalan söyleme potansiyelinin de olduğunu biliyorum. Yanlış da düşünüyor olabilirim, bilmiyorum ama dikkatimi çeken bir konu
İş o aşamaya geldiyse sen sanırım biraz panorayak olmuşsun üç beş aylık ilişki değil sonuçta bunca zaman bir yanlışını görmedin se sana en güzel teminat bence
Başka bir kızla konuştuğunu görmedim, yalan söylediğini gördüm.
Her ilişkide yalan olur tabiki çok büyük yalanlar olmamak şartıyla ilişkiyi devam ettirmek için söylenir bu yalanlar genelde
Karşındaki kişiyi aptal yerine koymak değil midir yalan söyleyip kandırmak?
Değildir her doğru her yerde söylenmez vakti zamanı gelince uygun bir dille açıklanır
Sanırım o da bu şekilde düşünür
Muhtemelen