WHATSAPP Okundu Bilgisi (Mavi Tik) Nasıl Kapatılır, bilginiz var mı?
https://www.youtube.com/watch?v=n_a5RGooZLU
https://www.youtube.com/watch?v=n_a5RGooZLU
Bunu bilmeyen mi var ya ayrica cevrm ici gorunuyor actktan snrq o neolcak gormycekmi ben onun icin neti kapatip yaziyorum snra whatsapptan cikiyorum snra neti aciyorum mesaj iletilio cici gorunmuyorum mesaj gelincede neti kaptip okuyorum aksama kadar yuz kere acip bakiyorum ama cikis saattim hala sabahi gosteriyo : ))))
Ben biliyodum bunu hatta son görülme kapama yokken neyi kesip öyle bakılırdı. Ama böyle şeylere gerek yok bence. karşındaki anlicak bunu yapsandq. en iyisi dürüstçe yarışmak istemi yosan geç yaz gör sonrq yaz. böyle şeylere girmek çocukca
olum benim mavi tik niye yok ya. hayir yani tel renkli ekran ama yine olmuo x)
Aynen ya ben güncelledim ama yine olmuyo.
Bu site de izledigim en yararlı video:)))
Cevap
11Cevap
Amaann telefonuma reklam banka ve operatörden başka mesaj gelmiyorki :) whatsapta varda en son galiba 4-5 ay önce girmiştirim oda programı kurunca anlıycanız öğrenmesemde olurdu fakat belki bir gün lazım olur :)
Birde bu çıktı başımıza yaa tripler arka arkaya geliyor " mesajımı gördün niye cevap vermedin l*n " lı dolu watsap mesajlari yazık bize ya vala olmadi bu işkence gibi hemde..
Çok zahmetli ama ya neti kapat yok sil yok bekle yok yine neti aç falan.. ben mesajı silmeyi unuturum birde cevap vermek istersem "lan bu en son ne demişti "ler beni yer bitirir vala daha basit yöntem yook mu :-/
Oldu ben lokasyon belirleyim orda söyle olur mu
Çok beklersin caddesi pışşık sokak beklerim ^_^
Ee fakirin umududa mı olmasın demişler, boşuna dememişler;-)
Uni son cinim beklerim yıldız teknik atarli genç diye sor beni gösterir herkes :-D burdan lise hocalarımi allaha havale ediyorum bildikleri gibi olsunlar :-D
işime yarıcanı sanmıyorum ama çok iyimiş :)
illaki birileri kullanır...
bişi demedimki iyimiş dedim zaten :)
okuduğumu gizlicek kadar kkonuşmadığım biri yok olsada numaramı değişirim çünki
Adamlar bir icat çıkardımı bizimTürklerin işi hemen hilesini bulmak... Yazışın işte
Teli uçak. moduna alıp mesajı okumak en iyisidir ;)
Ben zaten whatsappı 3 aydır bu şekilde kullanıyorum:))
Ben bildirimden bakiyom tavsiyem bildirimlerden bak
Bende niye mavi tık yok la
Bildiğim kadarıyla kapatılıyoo 😨
Kapatılıyor denedim :)
Uğraşamam la ben :D
vayy be gerçekten yararlı olmuşş
Ya niye böyle şeyler yapıyosunuz 😞😞😞😞
İşsizler ordusu.
helallll :D
Kullanmıyorum
İyi oldu bu
türk zekası:))))