İnternet & Teknoloji konusunda 757 cevap paylaştı.
Bir kez daha alacak olursan hangi modeli olursa olsun Xiaomi telefonları önermem kesinlikle.
Eğer Android cephesinde orta seviye cihaz alacaksan Realme serisine yönetebilirsin, oldukça akıcılar.
Üst segment cihaz almadıkça işlemci vb özellikler daha sınırlı olacağından dolayı arayüzünde saf Androide yakın arayüz kullanan cihazları tercih et ki cihaz hantallaşmasın.
TR cihazı 5-6 bine doğru düzgün bişey alamazsın knk yurt dışı alırsan infinix zero 20 önerebilirim 5 - 6 bin arasına bulunuyor ama kaçak cihaz facede gruplarda satıyorlar
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Redmi 8 pro kullanıyorum hiç memnun değilim telefondan mustehcen reklamlar göz konforu yok ne önerirsiniz telefon?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir kez daha alacak olursan hangi modeli olursa olsun Xiaomi telefonları önermem kesinlikle.
Eğer Android cephesinde orta seviye cihaz alacaksan Realme serisine yönetebilirsin, oldukça akıcılar.
Üst segment cihaz almadıkça işlemci vb özellikler daha sınırlı olacağından dolayı arayüzünde saf Androide yakın arayüz kullanan cihazları tercih et ki cihaz hantallaşmasın.
Tesekkurler
Rica ederim.
redmi note 11 veya iphone
Redmi memnun kalmadım
hepsi aynı değil
Bütçen ne
5 6 verebilirim
Kaliteli olsun para pek önemli değil
TR cihazı 5-6 bine doğru düzgün bişey alamazsın knk yurt dışı alırsan infinix zero 20 önerebilirim 5 - 6 bin arasına bulunuyor ama kaçak cihaz facede gruplarda satıyorlar
Kanka degiştirecem yani orası kesin 1 yıl kullanıyorum telefon vasat
İnstagramda tekno mehmet var arada bir google pixel 4a, 5 gibi modeller geliyor satıyor o cihaz kraldır bak denk getirirsen al
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!