Öncelikle uygulamayı yeni deniyorum hatam varsa kusuruma bakmayın
Ben ilk başta bilgisayarımı hdd kullaniyordum
Ekran kartim rx470 driverinde sıkıntı yapıyordu bana
Yani ekran kartı fanlarımı döndürmüyordu bu neden ekran kartım ısınıp güvenlik amaçlı kapaniyordu
Bende yeniden açmak için düğmeden kapatmak zorunda kalıyordum her neyse bu bir kaç hafta devam etti böyle en son düğmeden kapattığımda
Pc otomatik onarıma geçti ve siyah ekrandan sonra kapandı sonra tekrar açtığımda pc 4-5 sn sonra güç kesiyordu sorunun neyde olduğunu anlamak için
Farklı güç kaynağıyla ve ekran kartıyla denedim
Ama sorun devam etti farklı ssd alıp taktım birileri bios pilini sök tak dedi ve gine olmadı biraz zor durumda kaldım anlayan varsa yardım ederse çok mutlu olurum
Ben ilk başta bilgisayarımı hdd kullaniyordum
Ekran kartim rx470 driverinde sıkıntı yapıyordu bana
Yani ekran kartı fanlarımı döndürmüyordu bu neden ekran kartım ısınıp güvenlik amaçlı kapaniyordu
Bende yeniden açmak için düğmeden kapatmak zorunda kalıyordum her neyse bu bir kaç hafta devam etti böyle en son düğmeden kapattığımda
Pc otomatik onarıma geçti ve siyah ekrandan sonra kapandı sonra tekrar açtığımda pc 4-5 sn sonra güç kesiyordu sorunun neyde olduğunu anlamak için
Farklı güç kaynağıyla ve ekran kartıyla denedim
Ama sorun devam etti farklı ssd alıp taktım birileri bios pilini sök tak dedi ve gine olmadı biraz zor durumda kaldım anlayan varsa yardım ederse çok mutlu olurum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aşırı ısınmadan veya sürekli gücü kestiginizden kısa devreye düşmüş parça veya devre elemanı var sanırsam ki anakart tamircisine gösterin
Anakartın üzerine iletken bir madde düştüyse bulama imkanım falan yokmu
4 5 sn içinde nasıl hemen ısınabiliyor
önceki ısınmada hatalı kapatmadan dolayı gücü aniden kesince kısa devreye düşmüş olabilir onu dmek istiyorum
Küçük atladığın bir nokta vardır
Sanmiyorum ama tekrar gözden geçireceğim
Ekran kartı yeni mi
Hayır hepsi beraber toplanmıştı
Ben ekran kartını aldığımda fan çalışmıyordu. Meğer afterburner programı gerekiyormuş
Ekran karti fanim dönüyordu ben manuel olarak ayarladığimda fakat
Manuel ayarlarimi sifirliyordu bu amd radeon driveri
O kadar detaylı bilmiyorum kanka
bilgisayarcıya götür
güç kesilmez
Saol ama demek istediğim açıldıktan 4 5 sn sonra kapaniyor onu dedim 😀