tiktokta beğeni kısmım çıplak kadın videoları ile dolu beğenmediğm halde! böyle durum ile karşılaşan var mı? çoğu yabancı kadın aşırı çıplaklık içeren videolar.
Güncellemeler
+1 yıl
Yok ben anlatamadım olay beni beğennler değil, benim beğendiklerim kısmında çıplak kadın videoları dolu ama ben beğenmedim bunları, nasıl olabiliyor anlamında sormuştum
Tiktokta beğeni kısmım çıplak kadın videoları ile dolu beğenmediğm halde! böyle durum ile karşılaşan var mı?
İnternet & Teknoloji konusunda 546 cevap paylaştı.
Sen begenmesen de sen begeniliyorsundur farklı dusunen kadınlar tarafından, etkileniyorlardır. Tabi bunlar kadın rolü ile balık ozeli avlamaya calısan fake kişiler de olabilir
Yok ben video atmıyorum çok eskiden kalan bir videom var sadeve , ben beğeniliyorum kısmını anlamadım , hayır fake hesap değil yabancı türk fenomen büyük hesaplar ama hep açık saçık dans vs videoları beğenilen kısmı varya profilimde orada gözüküyorlar, anlatabildimmi bilmiyorum ama sizin başınıza geldimi hiç
a Aslında tiktok sistemi izlediğin konuda videoları one cıkarıp begeniye sunar ve sen de cekici bir kız isen umut dunyası diye begenme tusuna iletişim tusuna basabilir bana da oluyor
Ben beğenilerin içine girip bakmakmistedim adım orada çıkacakmı diye ama tiktokta videoların beğeni kısmındaki kişileri görmek mümkün değilmi acaba instagramdaki gibi beğenilere tıklayıp orada kişi isim soyisim ile görülemezmi
Anladım teşekkür ederim siz tiktoktan anladığınız için bir şey daha danışmak istiyorum beğeni kısmım dışarıya gizliydi bugün baktım açıktı dışarıya ben yapmadım bu tarz bişi yaşadınızmı bilginiz var mı bunlar neden olabilir
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Tiktokta beğeni kısmım çıplak kadın videoları ile dolu beğenmediğm halde! böyle durum ile karşılaşan var mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen begenmesen de sen begeniliyorsundur farklı dusunen kadınlar tarafından, etkileniyorlardır. Tabi bunlar kadın rolü ile balık ozeli avlamaya calısan fake kişiler de olabilir
Yok ben video atmıyorum çok eskiden kalan bir videom var sadeve , ben beğeniliyorum kısmını anlamadım , hayır fake hesap değil yabancı türk fenomen büyük hesaplar ama hep açık saçık dans vs videoları beğenilen kısmı varya profilimde orada gözüküyorlar, anlatabildimmi bilmiyorum ama sizin başınıza geldimi hiç
a
Aslında tiktok sistemi izlediğin konuda videoları one cıkarıp begeniye sunar ve sen de cekici bir kız isen umut dunyası diye begenme tusuna iletişim tusuna basabilir bana da oluyor
ilgilenmiyorum tuşuna basarak kurtula bilirsin
Profilimzde kalp işareti olan yer varya hepsi orada çıkıyor, merak ettiğim başına butarz bir durum gelen var mı
banada gelirdi eskiden ilgilenmiyorum yaptım kurtuldum çıplak kadınlara uzun var erkekler biraz üstünü çıkarınca ban gelir zaten saçma tiktok kuraları
Banada gelirdi derken beğenmediğiniz halde beğenilen videolarınız arasında çıplak kadın videolarımı olurdu
aynen evet reklam vermişler gibi sanki 10 videoda 3 kadın
Ben beğenilerin içine girip bakmakmistedim adım orada çıkacakmı diye ama tiktokta videoların beğeni kısmındaki kişileri görmek mümkün değilmi acaba instagramdaki gibi beğenilere tıklayıp orada kişi isim soyisim ile görülemezmi
hayir tiktokda öyle özelik yok maalesef sadece instada var
Anladım teşekkür ederim siz tiktoktan anladığınız için bir şey daha danışmak istiyorum beğeni kısmım dışarıya gizliydi bugün baktım açıktı dışarıya ben yapmadım bu tarz bişi yaşadınızmı bilginiz var mı bunlar neden olabilir
bug olmuştur yeniden gizli yap bazen hata oluşuyor
Bug nedemek neden olur acaba
bug hata demek yani sonuç olarak teknolojik bir şey bazen hata vere biliyor yeniden gizli yap sen
istersen takip at dmden daha fazla yardımcı olurum sana
Attım