İnternet & Teknoloji Sınırsız tarife olarak sizce hangisi iyi? Hakkıkorkmaz Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce hangisi daha mantıklı Türkcell 25 normal +25 medya 225tl Vodafone her şey sınırsız 489 tl Türk Telekom 40 GB + sınırsız medya 290 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sınırsız tarife olarak sizce hangisi iyi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Türk telekom bırak 40 gb yi sınırsız gb verse gitme 0 12 Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben izin vermiyorum çünkü 🤣😂😂 Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl QQWPDLFODPCKF9F Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Artık çok geç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İleride buraya ağlayarak" abla sen haklıydın , kurtar beni " diyerek geldiginde bir tekmede benden yiyeceksin haberin olsun😂😂😂 Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Ya :( daha önce kullandım ama tahattütüm bitti die geçmiştim bide ev interneti önersene Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyim ben bayilik hizmetimi sunuyorum insanlara😂😂 Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Ama evinde yok mu hangisini kullanuon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi şöyle ülkeler arası sözleşmem var benim. benim dedemin dedesinin kayınçosunun uzaktan kuzeni FBI da calıstıgından bize ömur boyu ücretsiz wifi hizmeti saglıyolar😂😂 kisacası o işlerle babam ugraşiyo bi bilgim yok Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Tamam tişikürler eğxöeodğldd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ni demek günlük yardim kotamı doldurdugun için ben tesekkur ederim😂😂😂 Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Başka zaman yine bekleriz hocam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Türk telekom bırak 40 gb yi sınırsız gb verse gitme
Neden
Ben izin vermiyorum çünkü 🤣😂😂
QQWPDLFODPCKF9F
Artık çok geç
İleride buraya ağlayarak" abla sen haklıydın , kurtar beni " diyerek geldiginde bir tekmede benden yiyeceksin haberin olsun😂😂😂
Ya :( daha önce kullandım ama tahattütüm bitti die geçmiştim bide ev interneti önersene
Neyim ben bayilik hizmetimi sunuyorum insanlara😂😂
Ama evinde yok mu hangisini kullanuon
Şimdi şöyle ülkeler arası sözleşmem var benim. benim dedemin dedesinin kayınçosunun uzaktan kuzeni FBI da calıstıgından bize ömur boyu ücretsiz wifi hizmeti saglıyolar😂😂 kisacası o işlerle babam ugraşiyo bi bilgim yok
Tamam tişikürler eğxöeodğldd
Ni demek günlük yardim kotamı doldurdugun için ben tesekkur ederim😂😂😂
Başka zaman yine bekleriz hocam