Selamun Aleyküm arkadaşlar. Müslüman olmayanlar için de merhabalar. Evimiz 3+1 normal bir daire de olsa salondaki internet arada 2 duvar olduğu halde çekmiyor benim odamda. 2 duvar + 3-4 metre koridor. Odamda 2-3 diş çekiyor 2.4 GHz int. 5 GHz ise 1-2 diş anca çekiyor. Ben de ağ genişleticilerden almak istiyorum. Başta Xiaomi'nin 2.4 GHz olan modelini almayı düşündüm ama sonrasında Tenda diye bir markayla karşılaştım. TENDA'NIN ÜRÜNLERİ 2.4 GHz OLANI 230 TL. VE 2.4 GHz OLAN MODEL 3 dBi GÜCE SAHİP. YİNE AYNI ŞEKİLDE TENDA'NIN 5 GHz’lik MODELİ 310 TL FAKAT 2 dBi GÜCE SAHİP. Ben sizce bu ikisi arasından hangisini almalıyım? Bir de Xiaomi’nin 5 GHz’lik modeli var o da 600 lira. TP Link’in ürünleri de var, çok çeşit var. Sizce hangisini almalıyım? Lütfen yardımcı olsun bilgisi olan. Bir de ağ genişletici alınca normal ana wifi'yi kullanabiliyor muyuz acaba?
Not: Oyun için kullanıyorum interneti daha çok.
Ürünlerin linkini bırakıyorum
Tenda 2.4 GHz 3 dBi olan model
Tenda 5 GHz 2 dBi olan model
Xiaomi 2.4 GHz 2 dBi olan model
Xiaomi 5 GHz olan model
TP-LINK 2.4 GHz
TP-LINK 2.4 GHz
TP-LINK 5 GHz (antensiz)
TP-LINK 5 GHz (antenli)
TP-LINK 5 GHz (antensiz, uygun fiyat)
Eğer sizin bildiğiniz tavsiye ettiğiniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Not: Oyun için kullanıyorum interneti daha çok.
Ürünlerin linkini bırakıyorum
Tenda 2.4 GHz 3 dBi olan model
Tenda 5 GHz 2 dBi olan model
Xiaomi 2.4 GHz 2 dBi olan model
Xiaomi 5 GHz olan model
TP-LINK 2.4 GHz
TP-LINK 2.4 GHz
TP-LINK 5 GHz (antensiz)
TP-LINK 5 GHz (antenli)
TP-LINK 5 GHz (antensiz, uygun fiyat)
Eğer sizin bildiğiniz tavsiye ettiğiniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Güncellemeler
+1 yıl
Aaa linkler gitmiş..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Xiomi güzel bence 5 ghz olanı yani
Fiyatından dolayı biraz çekiniyorum ondan. 300-400 TL arası bir şey alıp işimi görmezse iade edip onu almayı düşünebilirim
Dahili 3 anten, harici 2 antenli olan modeldan daha iyi midir bilginiz var mı?
Merhaba,
Öncelikle belirtmekte fayda var, ağ genişleticilerin performansı evdeki internet hızına ve modem/router cihazının kalitesine bağlıdır. Bu nedenle öncelikle evinizdeki internet hızınızı ve modem/router cihazınızın özelliklerini kontrol ederek, daha güçlü bir modem/router cihazına geçmek de çözüm olabilir.
Ağ genişletici seçiminde, evinizin büyüklüğü ve duvar sayısı önemlidir. Tenda markası kaliteli bir markadır ve fiyatları da uygun olduğundan özellikle Tenda 2.4 GHz 3 dBi olan modeli önerebilirim. 5 GHz modeli ise 2 dBi güç ile biraz düşük kalabilir.
Xiaomi markası da kaliteli bir marka ancak fiyatları biraz yüksek. Eğer bütçeniz müsaitse, Xiaomi 5 GHz modelini tercih edebilirsiniz.
TP-Link markası da kaliteli bir marka olmasına rağmen, özellikle 5 GHz modellerinin fiyatları diğer markalara göre biraz yüksek olabilir.
Ağ genişleticiler, normal ana wifi'yi kullanabilmenize imkan tanır. Ancak performansınızı artırmak için aynı marka ve modelin modem/router cihazını da kullanmanız önerilir.
Sonuç olarak, evinizin büyüklüğü ve duvar sayısına bağlı olarak Tenda 2.4 GHz 3 dBi olan modeli tercih edebilirsiniz. Eğer bütçeniz müsaitse, Xiaomi 5 GHz modeli de iyi bir seçenek olabilir.
Merhaba. 2.4 GHz olunca çok kayıp yaşanıyor diyorlar da o yüzden tereddütte kaldım o modelde. Evimdeki wifi 50 mbps. Wifi'nin dibinde 2.4 GHz bağlantı 41.3, 5 GHz ise 47.5 verdi. Araya dağıtıcı da girince yarıya düşer diye korkuyorum 2.4 GHz olunca.
Ama odama girince 5ghz odamda çekmediği için 9 mbps, 2.4 GHz 15-20 mbps arası verdi fakat bilgisayarın başına geçince 5 mbps'ye kadar düşüyor bu hız da
Hocam bir de TP-LINK'in 3 dahili antenli 5 GHz'lik modeli var. 3 antenli ama içinde ürünün. Fiyat olarak da ethernet girişi olmayan model 368 TL
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!