İnternet & Teknoloji Hangi operatöre geçmeli miyim? yunusk1 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ankete katılın lütfen Vodafone Türk telekom Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi operatöre geçmeli miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Desmond_G Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Valla vodafone ve Turkcell hatlarım var Turkcell hiçbir yerde sorun yaşatmaz. Belki ekonomik gelmeyebilir ama faturalı hattım nadiren 100 lirayı aşıyor. En son 107 lira ödedim 0 2 Yorumla yunusk1 +1 yıl İçeriklerinde ne var kaç gb kaç dk kaç sms Yorumla Desmond_G +1 yıl 600 dk 6 gb 100 sms sanırım. tarifeyi kendin ayarlıyosun Yorumla
HasanGökgür Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Türk Telekom'a geçme, ucuz ama bazı arkadaşlarım çekmediğinden bahsediyor. Vodafone iyidir. 0 1 Yorumla yunusk1 +1 yıl Kardeşim ben pttcell geçtim 1 diş çekiyor ama konuşmada internette hiç sıkıntı yok çok iyi o konuda Yorumla
Furious-A Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Turk telekom iyi kotu idare ediyor vodafone ondan beter 0 2 Yorumla yunusk1 +1 yıl Ben şuanda pttcell kullanıyorum pttcell Türk Telekom alt yapısını kullanıyor kal diyorsun yani Yorumla Furious-A +1 yıl Pttcell turktelekom kadar etkilimidir bilmem Yorumla
Fıratdemirr Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Turkcell iyi ama pahalı türk Telekom da iyi ama Turkcell kadar değil Vodafone hiç çekmiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Vodofone hiç çekmiyormuş. Arkadaşım geçti geri aldırdılar. Türk telekom derim ben 0 0 Yorumla
Hakankartalmk95 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Bimcele geç 0 1 Yorumla yunusk1 +1 yıl Bimcell sadece faturasız kardeşim ben faturalı geçerim sadece faturasız hattı artık çocuklara alıyorlar genelde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Valla vodafone ve Turkcell hatlarım var Turkcell hiçbir yerde sorun yaşatmaz. Belki ekonomik gelmeyebilir ama faturalı hattım nadiren 100 lirayı aşıyor. En son 107 lira ödedim
İçeriklerinde ne var kaç gb kaç dk kaç sms
600 dk 6 gb 100 sms sanırım. tarifeyi kendin ayarlıyosun
Türk Telekom'a geçme, ucuz ama bazı arkadaşlarım çekmediğinden bahsediyor. Vodafone iyidir.
Kardeşim ben pttcell geçtim 1 diş çekiyor ama konuşmada internette hiç sıkıntı yok çok iyi o konuda
Turk telekom iyi kotu idare ediyor vodafone ondan beter
Ben şuanda pttcell kullanıyorum pttcell Türk Telekom alt yapısını kullanıyor kal diyorsun yani
Pttcell turktelekom kadar etkilimidir bilmem
Turkcell iyi ama pahalı türk Telekom da iyi ama Turkcell kadar değil Vodafone hiç çekmiyor
Vodofone hiç çekmiyormuş. Arkadaşım geçti geri aldırdılar. Türk telekom derim ben
Türk telekom kesinlikle
Türk Telekom
Vodafone
Bimcele geç
Bimcell sadece faturasız kardeşim ben faturalı geçerim sadece faturasız hattı artık çocuklara alıyorlar genelde